Cinema Lliure

Cine a la fresca: les propostes més originals

Ens encanta veure pel·lis a l'aire lliure, i entre tota l'oferta aquestes són les més refrescants

Manuel Pérez
Publicitat

Pícnic o entrepà, coixí si cal i una rebequeta per si refresca. Per sort, cada cop tenim més opcions de gaudir de projeccions de cinema a l'aire lliure. També és cert que, entre tanta oferta (Sala Montjuïc, les propostes refrescants del cicle de l'Illa Diagonal, o el cicle Cinema lliure a les platges, per exemple) ens resulta complicat triar títol. Aquí teniu una selecció de pel·lícules que aquest estiu podreu gaudir a diferents espais de la ciutat.

NO T'HO PERDIS: Descobriu l'agenda completa del cinema d'estiu amb totes les pel·lícules de Barcelona

Gratis

No, el cinema a l'aire lliure no us farà un forat a la butxaca del pantaló d'estiu. Teniu un munt d'opcions a l'aire lliure que no us costaran ni un duro i que, a més, us serviran per descobrir espais o prendre la fresca sense més preocupacions que les de l'argument de la pel·lícula.

Clàssics

Títols irrenunciables de la història del cinema també formen part de la cartellera del cinema a la fresca d'enguany. Poc importa si els heu vist ja, teniu l'excusa de la pantalla gran o de tornar a gaudir d'una gran pel·li acaronats per la brisa de les nits d'estiu.

 

Fantàstiques

La ciència-ficció està de moda. I quan no ho ha estat? Cicles com el CosmoNits ens ofereixen l'oportunitat de gaudir de films de temàtica fantàstica. Altres opcions ens mostren novetats de la cartellera que ens deixaran bocabadats.

 

 

Arran de mar

Barcelona té quilòmetres de litoral per combinar l'aire lliure d'una bona pel·li amb la brisa marina. Descobriu els títols que podreu gaudir ben acollits entre el so de les onades i la banda sonora de la pel·lícula.

D'altres bandes

El cinema és una finestra que ens permet tafanejar altres realitats, altres països, altres punts de vista que ens donen la mida i la temperatura d'altres parts del planeta. Una ocasió per gaudir del més granat del cine internacional.

També a l'agost

No marxeu a l'agost? Tranquils, el cinema a la fresca continua a bon ritme mentre la ciutat es buida i ens ofereix un bon grapat de títols per omplir les llargues i càlides nits del mes central de l'estiu.

Més

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat