Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cinema a la fresca a Barcelona: tota l'agenda
Cinema Lliure a la platja
Foto: Cinema Lliure a la platja

Cinema a la fresca a Barcelona: tota l'agenda

A l'estiu, diversos espais de Barcelona es transformen en cinemes a la fresca. Aquí teniu la cartellera completa!

Per Erica Aspas
Advertising

Ens agrada el cinema i ens agrada l’estiu. Quan unim aquests dos factors el resultat és un dels nostres entreteniments favorits, el cinema a la fresca. Enguany, tot apuntava que seria una de les activitats que també s'haurien de cancel·lar per la crisi sanitària, però alguns han aguantat. Així, aquest any tornarem al cicle Grades Obertes del Canòdrom, al Cinema Lliure, totalment gratuïts, o les CosmoNits del CosmoCaixa i als centres cívics, que també programen cinema a l'aire lliure. Bon estiu!

NO T'HO PERDIS: Les millors idees per gaudir de l'estiu a Barcelona.

Lady Bird
Photograph: IAC Films

Lady Bird

Què fer Sant Andreu

Encara que amb més d'un mes de retard, el cicle de cinema a la fresca Grades Obertes també se celebra enguany al Canòdrom. 

La primera sessió serà divendres 14 d'agost amb el passi de 'Lady Bird'. Una adolescent que viu el seu últim curs a l'institut, amb ganes de ser artista i que somia amb viure a la costa, tracta de trobar el seu propi camí i definir-se fora de l’ombra protectora de la seva mare.

Dv. 14, 20.50 hores. Gratis amb inscripció prèvia oblitaròria.

 

Dios es mujer y se llama Pretunya
Foto: Grades Obertes

Dios es mujer y se llama Petrunya

Segona sessió del cicle Grades Obertes al Canòdrom amb aquest film que té lloc en una petita localitat de Macedònia, on cada mes de gener el sacerdot del poble llança una creu de fusta al riu. Una cerimònia en la qual centenars d’homes es llancen a l’aigua per a aconseguir-la, ja que qui es faci amb ella tindrà garantida la bona sort durant tot l’any. Però aquesta vegada la creu l’agafa la Petrunya (Zorica Nusheva), i això enfada molt els homes, ja que una dona s’ha atrevit a participar en aquest ritual tradicionalment masculí.

Canòdrom. Dv. 21 d'agost. 20.50 h. Gratis amb inscripció prèvia.

Advertising
tres anuncios a las afueras

Tres anuncios en las afueras

El cicle Grades Obertes tanca amb aquesta gran pel·lícula amb una magnífica Frances McDormand. La Mildred posa tres anuncis a l’entrada del poble, per recordar a la policia que, mesos després de la mort de la seva filla, encara no ha trobat el culpable.

Canòdrom. Dv. 28 d'agost. 20.50 h. Gratis amb reserva prèvia.

Cicle de cinema a la fresca CosmoNits de CosmoCaixa
Foto: Xavi Torrent

CosmoNits al CosmoCaixa

Notícies Ciutat

En aquesta edició hi haurà 9 sessions amb films en versió original i per a tots els públics sobre el cos i la tecnologia, les mutacions de el cervell, les realitats múltiples i les clonacions genètiques. Preneu nota de la programació que resta: 'Blade Runner 2049' (13 d'agost), 'Jurassic Park' (20 d'agost) y 'Donnie Darko' (27 d'agost).

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising