5 M'encanta
Guarda-ho

Cinema a la fresca: tota l'agenda

A l'estiu, diversos espais de Barcelona es transformen en cinemes a la fresca. Aquí teniu la cartellera completa!

Propers passis a la fresca

Cinema a la fresca 2017: Mecal Air

Per novè any consecutiu, l'Espai Picnic de El Poble Espanyol acollirà el Mecal Air, espai de cinema a la fresca on es projectaran alguns dels millors curtmetratges de l’anterior edició de Mecal Pro, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. La programació serà doble: la cinematogràfica i la culinària. Cada setmana una temàtica serà el fil conductor tant de la sessió de curts com de l’oferta gastronòmica amb què degustar-los, amb una barbacoa com a gran protagonista.

Llegir-ne més
Poble Espanyol , Sants - Montjuïc Divendres 25 agost 2017 - Divendres 8 setembre 2017

Cinema a la Fresca 2017. Gandules: El carrer de la vergonya

De Kenji Mizoguchi, 1956. Japó. 85'. VOS (anglès i català). Cinc mesos abans de morir, Mizoguchi estrenava la seva última pel·lícula, 'El carrer de la vergonya', una valenta i empàtica aproximació al món de la prostitució que fuig de paternalismes. Ja sigui per aconseguir diners per mantenir els fills o les famílies o com a mitjà de vida, les prostitutes del bordell "El país dels somnis" breguen amb la seva professió com poden. Mizoguchi s’encarrega d’esbossar un retrat coral que dóna veu a les putes i té en compte el seu punt de vista, de manera que el seu retrat va més enllà de tractar-les com a simples objectes sexuals.

Llegir-ne més
CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona , El Raval Dimarts 22 agost 2017
Advertising

Cinema a la Fresca 2017. Gandules: La núvia vestia de negre

De François Truffaut, 1968. França. 107'. VOSC. Jeanne Moreau encarna a 'La núvia vestia de negre' una de les dones violentes i perilloses més fascinants de la història del cinema. Un relat de venjança que barreja la sobrietat clàssica de Truffaut amb l’inquietant suspens del seu admirat Hitchcock. Un thriller on la marxa nupcial es converteix en marxa fúnebre i que va servir d’inspiració per a Tarantino en la creació de 'Kill Bill'.

Llegir-ne més
CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona , El Raval Dimecres 23 agost 2017

Cinema a la Fresca 2017. Gandules: Nacida para sufrir

De Miguel Albaladejo, 2009. Espanya. 103' VO amb subtítols en anglès. La Flora, després d’haver estat tota la vida tenint cura dels altres, no té gens clar que la cuidin a ella ara que s’acosta la vellesa. Per assegurar-se el futur, munta un intel·ligent pla amb el suport de la Purita, la jove que fa un temps que l’ajuda en les feines de la llar. Miguel Albaladejo utilitza costumisme i humor, molt d’humor negre, per construir un relat sorprenent, sincer i fosc sobre les dones que han donat la vida pels altres i es rebel·len.

Llegir-ne més

Cinema a la Fresca 2017. Puttanesca: Brave

De Brenda Chapman i Mark Andrews. L’última aportació de la factoria Pixar no desmereix en res les anteriors. Merida, la rebel i valenta princesa de pèl roig que defensa la seva llibertat a no casar-se si no vol, i la seva mare Elinor, una reina dolça i autoritària a la vegada, se sumen a Nemo, Wall-E, Woody i Buzz com a personatges inoblidables. Brave és un conte que passa en una Escòcia mítica, de paisatges boirosos, ruïnes màgiques i óssos, molts óssos. Els óssos són molt importants en l’aventura de Merida. Especialment una óssa meravellosa que transmet amb els ulls i el moviment dels seus malucs la mateixa tendresa d’una reina. Preciosa aventura de la imaginació, aquesta primera pel·lícula de Pixar protagonitzada per una mare i una filla (fins ara només hi havia pares i nens) és, sens dubte, una de les millors apostes del cinema de l’estiu. –Núria Vidal

Llegir-ne més
Plaça Salvador Seguí , El Raval Diumenge 27 agost 2017
Advertising

Cinema a la Fresca 2017. Puttanesca: Tout en haut du monde

De Rémi Chayé, 2015. 1882. Sant Petersburg. Sasha és una jove aristòcrata russa que ha estat sempre fascinada per l'aventurera vida del seu avi, Olukin, un explorador famós que no ha tornat de la seva última expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha, lluny de satisfer els seus pares, que han concertat el seu casament, es rebel·la contra aquest destí i decideix sortir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi.

Llegir-ne més
Plaça Salvador Seguí , El Raval Diumenge 3 setembre 2017

Comentaris

1 comments