Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Et convidem a la preestrena d'Incerta glòria'
Incerta glòria

Et convidem a la preestrena d'Incerta glòria'

Agustí Villaronga dirigeix aquesta cinta que promet convertir-se en la pel·lícula de l'any. Us convidem a la preestrena exclusiva el proper 14 de març!

Advertising
Actors en estat de gràcia, un text contundent i dolorós sobre la guerra i l'amor, i una història que ens marcarà per sempre. Aquests són alguns dels atributs d'Incerta glòria', que s'estrenarà a les sales el dia 17 de març. Si vosaltres la voleu veure abans que ningú, us donem l'oportunitat d'anar a la preestrena que se celebrarà el dimarts 14 de març a les 22h al Cinema Aribau 2. Tenim 2 entrades dobles perquè els lectors de Time Out siguin els primers a veure la pel·lícula de l'any.
 
Si encara no ho tens clar, fes un cop d'ull a les 3 raons que et donem per no perdre't aquesta preestrena exclusiva. Guanya una de les 2 entrades dobles que sortegem!
Incerta glòria

La novel·la sobre la guerra

La pel·lícula adapta el llibre de Joan Sales 'Incerta glòria' que és sense cap mena de dubte la gran novel·la catalana sobre la Guerra Civil. Més que terror a la ferida física, el que s'expressa a Sales és por per les ferides de consciència d'una societat inestable: una guerra estranya i fratricida on el front sembla disputar-se a la rereguarda, on és més fàcil confraternitzar amb l'enemic del bàndol nacional que amb els enemics que van quedar-se a casa. Una història sobre guerra, però també sobre amor, traïció i amistat. 
Incerta glòria

Villaronga no falla

Agustí Villaronga s'acosta al text de Joan Sales, i se'l fa seu, amb resultats tant o més sublims que els de la seva adaptació del 'Pa negre' d'Emili Teixidor. En la seva versió d''Incerta glòria', Villaronga deixa un xic de banda el context bèl·lic i se centra en la història amorosa. El Lluís, la Trini, el Juli i la Carlana seran personatges que entraran, i es quedaran, al cor de l'espectador.
Advertising
Incerta glòria, Marcel Borràs i Núria Prims

Actors sublims

Com ja passava a 'Pa negre', Villaronga sap esprémer la víscera de tots els seus actors. Marcel Borràs, en el paper de Lluís, es mereix tots els premis del món. I Núria Prims, que fa de Carlana, està tocada pels déus, amb la cara de mosqueta morta que amaga més del que diu. I Oriol Pla, que és en Juli, cavant la seva tomba sota la via d'un tren. I Bruna Cusí, una Laia Marull d'última generació, encarnant Trini amb tanta delicadesa. Ep, i això ho diu el Josep Lambies, eh, que a més de ser el nostre Coordinador de Cine es declara fan incondicional de la pel·lícula. Si tu també ho vols comprovar participa en el nostre concurs!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising