Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Matinals de clàssica a la Sala Apolo

El cicle '(What's the Story) Morning Glory' programa recitals de música de cambra i lírica de petit format a l'hora del vermut

Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Publicitat

Aquest 2019, la Sala Apolo torna a obrir les portes en horari diürn amb la cinquena edició de '(What's the Story) Morning Glory'. Aquest cicle de concerts de música clàssica de petit format, que rep el nom del segon disc d'Oasis, té lloc a l'hora del vermut i al llarg de cuatro diumenges, entre el 20 de gener i el 10 de febrer i està pensat per a tot tipus de públic. Es programaran obres i artistes que ens apropen a aquest gènere d'una manera poc convencional: sense prejudicis ni condescendències, retallant en solemnitat i aproximant-ho a la cultura del segle XXI.

És una bona ocasió per descobrir que, al llarg de la història, la música clàssica ha apostat fort per la improvisació i el divertiment. A més a més, aquest any, abans d'obrir les portes es podrà gaudir de 'La Previa' a La (3) de l'Apolo, i esmorzar o pendre alguna cosa. I després de la sessió, tindrà lloc 'L'After', una trobada a peu de barra entre assistents i artistes, també a La (3) de l'Apolo. Aneu-hi i gaudiu!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat