Matinals de clàssica a la Sala Apolo

El cicle '(What's the Story) Morning Glory' programa recitals de música de cambra i lírica de petit format a l'hora del vermut
Per Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Advertising

Aquest 2019, la Sala Apolo torna a obrir les portes en horari diürn amb la cinquena edició de '(What's the Story) Morning Glory'. Aquest cicle de concerts de música clàssica de petit format, que rep el nom del segon disc d'Oasis, té lloc a l'hora del vermut i al llarg de cuatro diumenges, entre el 20 de gener i el 10 de febrer i està pensat per a tot tipus de públic. Es programaran obres i artistes que ens apropen a aquest gènere d'una manera poc convencional: sense prejudicis ni condescendències, retallant en solemnitat i aproximant-ho a la cultura del segle XXI.

És una bona ocasió per descobrir que, al llarg de la història, la música clàssica ha apostat fort per la improvisació i el divertiment. A més a més, aquest any, abans d'obrir les portes es podrà gaudir de 'La Previa' a La (3) de l'Apolo, i esmorzar o pendre alguna cosa. I després de la sessió, tindrà lloc 'L'After', una trobada a peu de barra entre assistents i artistes, també a La (3) de l'Apolo. Aneu-hi i gaudiu!

Mireia Farrés
© May Zircus
Música, Clàssica i òpera

Mireia Farrés + Mercè Hervada: Trompeta Immensa

icon-location-pin Sala Apolo, El Poble-sec
icon-calendar

Aquesta cita està protagonitzada pel duet de trompeta i piano que formen la solista de l'OBC, Mireia Farrés, i la pianista Mercè Hervada. Amb el títol de 'Trompeta immensa', ens proposen un recorregut per les diferents sonoritats de l'instrument, a través d'obres de Hindemith, Enescu, Turrin o Bolter, entre d'altres.

Música, Clàssica i òpera

Núria Andorrà i la percussió amb objectes

icon-location-pin Sala Apolo, El Poble-sec
icon-calendar

La percussió protagonitza la tercera sessió dels concerts. Amb el títol de 'La consagració dels objectes', la percussionista lleidatana Núria Andorrà ens proposa un viatge per l'univers sonor de diferents instruments, des dels tambors i bombos, fins a pedres, platerets, baquetes i altres artilugis.

Advertising
Daniel Claret
© May Zircus
Música, Clàssica i òpera

Daniel Claret + Àlex Ramírez interpreten Beethoven

icon-location-pin Sala Apolo, El Poble-sec
icon-calendar

Aquest últim concert el protagonitza un duet de violoncel i piano, en Daniel Claret i l'Àlex Ramírez. El programa el formen obres de Ludwig van Beethoven, concretament dues de les seves sonates i també els dos reculls de variacions que va compondre a partir d'àries de 'La flauta màgica' de Mozart.

Advertising