1. Sala Apolo
    Photograph: Sala Apolo
  2. 75 anys
    Foto: Sala ApoloSala Apolo
  3. Sala Apolo
    Foto: Óscar GarcíaSala Apolo
  4. Sala Apolo
    © Maria DiasSala Apolo
  5. Sala Apolo
    Fotografia: Sala ApoloSala Apolo
  6. Sala Apolo
    Foto: Sala ApoloSala Apolo
  • Música | Espais musicals
  • El Poble-sec
  • Crítica de Time Out

Sala Apolo

La Sala Apolo és un clàssic de la música en directe a Barcelona i un temple de l'electrònica gràcies al famós Nitsa Club dels divendres i dissabtes

Publicitat

Time Out diu

La sala de concerts del carrer Nou de la Rambla, cantonada amb el Paral·lel, ha esdevingut el paradigma de la bona música en viu sense etiquetes. Figures emergents i consagrades del pop, el rock, la música d'arrel i l'electrònica, d'aquí i d'allà, trepitgen l'escenari de les dues sales de concerts, la sala titular i La (2) de Apolo, gairebé cada dia de la setmana. I pel que fa al 'clubbing', Apolo és la seu de les sessions de Nitsa Club (electrònica), Honey Bunny (rock) i Caníbal (música d'arrel urbana), entre d'altres. Des del 2018 disposa d'un espai polivalent a cel obert, La (3) de Apolo.

Quantes sales té l'Apolo?

Tres. La sala principal, la històrica, amb capacitat per a 1.300 persones en concert dempeus; La (2), de construcció molt més moderna, amb capacitat per a 800 persones en concert; i La (3) amb un aforament de 300 persones en concert i amb un pati a l'aire lliure.

Quina música posen a l'Apolo?

Rock, pop, indie i derivats a les sessions Honey Bunny dels dilluns; pop, reggaeton, hip-hop, trap i similars a les Bresh dels dimecres; músiques urbanes globals a Caníbal els dimecres a La (2); grans hits de rock, dance i urban a Milshake els dijous; i música electrònica al clàssic Nitsa dels divendres i els dissabtes. A més, els diumenges l'Apol·lo se celebra la festa petarda Churros con Chocolate.

Fes 'scroll' per a més detalls i pròxims concerts i festes a l'Apolo!



Detalls

Adreça
Nou de la Rambla, 113
El Poble-sec
Barcelona
08004
Transport
Paral·lel (M: L2,L3)

Què hi ha ara mateix

56è Festival de Jazz de Barcelona

El Festival de Jazz de Barcelona, que presenta una 56a edició amb alguns grans noms de l'escena internacional i també dels panorames català i espanyol, tindrà un avançament de dos concerts al mes de juliol: el debut de la cantant islandesa Laufey a Barcelona (Palau de la Música, dia 16) i la presentació del nou disc de l'exitós tàndem format per Michel Camilo i Tomatito, 'Spain Forever Again', el 18 al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Però l'encarregat d'obrir la programació de tardor serà el saxofonista de moda, Kamasi Washington, el 6 d’octubre a la sala Razzmatazz on el californià presentarà el seu esperat cinquè disc d'estudi 'Fearless movement' (2024), que conté col·laboracions de George Clinton i Andre 3000. També hi haurà dos grans guitarristes de la història del jazz que oferiran concerts en solitari: John Scofield i Pat Metheny, que presenta el seu nou àlbum 'MoonDial' (2024).  Rita Payés, retrat d'artista En aquesta nova edició, la protagonista del Retrat d'Artista del festival serà Rita Payés. La trombonista i cantant de Vilassar de Mar oferirà cinc concerts, com l'estrena d'una versió de 'El amor brujo' de Falla amb la Camerata Penedès, i la participació en la Clasijazz Big Band que dirigeix Maria Schneider. Altres concerts destacats seran els de Crosscurrents, el trio format per Zakir Hussain, Dave Holland i Chris Potter; l'actuació al Palau de la Música del nou trio d'Andrea Motis, Temblor, amb convidats com el líder de Snarky Puppy Michael League; l'homenatge a

  • Jazz
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà