Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinc plans nocturns per l'estiu

Cinc maneres diferents de pintar les nits de la ciutat aquest estiu

Publicitat
Expandir l'hàbitat

Expandir l'hàbitat

Un bon mètode per eixamplar els límits del vostre món interior i exterior és canviar d’escenari. Atreviu-vos a trepitjar la nit desconeguda. Si sou indiekids que no us aventureu més enllà del Sidecar o el BeCool, descobriu les delícies de tirar la canya a un grup de MILF a curt termini a Luz de Gas. Si porteu pentinat a la manera de Bárcenas i desgasteu mocassí fent cua al Sutton, potser valdria la pena que intentéssiu un acostament a pin-ups tatuades i rockeres, de presència constant al Magic (elles també porten gomina). Tercera hipòtesi: si sou fans de La Pegatina, dels de rastes i mitjons colorits, passeu- vos pel Ballbreaker (Matilde, 7), heavy metal bar i pub irlandès.

Retorn al futur

Experiment sociològic: visiteu aquell 'disco-paf' de la vostra joventut al qual mai heu tornat (posem-hi el Karma –pl. Reial, 10–) i feu el que hi fèieu fa deu anys. Si hi passeu la nit de la vostra vida, tot això que guanyeu. Si als vint minuts us sentiu estranys, felicitats: les coses van com han d’anar. En tots dos casos, final feliç.

Publicitat
Bar Mutis
  • Restaurants

L’apèndix amagat –que no clandestí– del Bar Mut (Pau Claris, 192) passa per ser un dels millors bars de copes d’Europa (fins i tot Robert de Niro va proposar al seu propietari, Kim Diaz, exportar la fórmula a Nova York). Per accedir a aquest oasi de la nit –la gent guapa s’hi pica per entrar– no cal tenir la cartera més farcida que ningú o un cos d’infart: només exercir “l’educació canallesca”; és a dir, saber-se entrompar amb una certa elegància i mantenir una conversació interessant. Truqueu al 93 217 43 38 i us faran una petita entrevista telefònica per accedir-hi.

Les millors cocteleries de Barcelona
  • Bars i pubs
  • Cocteleries

D’acord. Us heu quedat sense vacances espectaculars, i no podreu anar a cremar la pista del Berghain de Berlín o a investigar els bars de punk-rock del cantó més salvatge del Bowery novaiorquès. D’acord, no passa res. Us proposo un pla realista i agradable: fixeu-vos una ruta d’unes quantes cocteleries de les bones –insisteixo en el realisme, això val calés– i aneu de barra en barra demanant als mestres que us disparin el seu millor tret, la seva especialitat. Així, a primer cop d’ull, podríeu començar pel Negroni (Joaquín Costa, 46), creuar el carrer i anar al Tahití (Joaquín Costa, 39), pujar Eixample amunt fent via cap a La Martinera (Muntaner, 102) i acabar aquest civilitzat passeig etílic a l’Slow (París, 186). Un passeig brutal per la cocteleria clàssica, caribenya, i també l’avantguarda més genial, amb efectes especials i sense (em refereixo a La Martinera i al Slow, respectivament). Tot plegat, per uns 35 euros, més o menys.

Publicitat
Anem d'afterwork
  • Restaurants

Exerciu l’afterwork al límit. Que una copa després de la feina es converteixi en un sopar improvisat i que la copa de després de sopar sigui preludi d’una nit boja. I què caram, si teniu ganes, com deien Kiss, de rock and roll all nite, deixeu de banda remordiments i presenteu-vos a la feina d’empalmada. Ep, sempre que les característiques del negoci ho permetin. Us trobareu en aquella poc agraïda tessitura d’exercir l’autocontrol que us vau passar pel folre la nit abans. Ara bé, una reunió de feina portada amb veu rogallosa i actitud continguda us pot fer passar per paios durs.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat