Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues del carrer de Verdi

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Costuretas

Botigues del carrer de Verdi

Redescobrim una de les artèries comercials del barri de Gràcia de Barcelona

Per Eugènia Sendra
Advertising

El carrer Verdi és una de les artèries de Gràcia, fins i tot allà on comença a desaparèixer el rastre de cinèfils i la saturació gastronòmica. Tot és gràcies a la combinació d'establiments i propostes; tant podeu renovar l'armari com canviar la decoració de casa o encarregar una joia especial... en un carrer peatonal on es respira esperit de barri. 

NO T'HO PERDIS: alguns dels llocs de referència per fer un mos al barri.

Berta Sumpsi
© Maria Dias

Berta Sumpsi

Botigues Joies Barcelona

Berta Sumpsi es defineix per oposicions: el que ella fa no és tradicional, ni un exercici de luxe pel luxe, ni joieria inspirada en la morfologia dels óssos. En les seves peces hi ha disseny, artesania i un intens pòsit artístic.

Costuretas Social Club

Botigues Art, artesanies i aficions Gràcia

El nom ho diu tot: en aquest local coincideixen modistes autodidactes que no disposen de material i el lloguen (hi ha màquines, una taula de tallar i altres eines per cosir) amb fans dels treballs manuals, habituals dels tallers monogràfics.

Advertising

Rekup and Co.

Botigues Gràcia

Un dels materials més versàtils, el que permet ser més creatiu i fa que cada peça sigui única, és la fusta, segons Emmanuel Wagnon, un dissenyador autodidacte de Lille. Amb fusta de palets construeix des de marcs senzills fins a mobles elaborats.

Fulanitu i Menganita
©Maria Dias

Fulanitu i Menganita

Botigues Regals i souvenirs Gràcia

A Fulanitu i Menganita trobareu gènere dels anys 60 i els 70 mesclats sense complexos amb mobiliari fet per artesans locals i també amb una selecció d’objectes de disseny que compren a fires. I tot a preus molt i molt ajustats.

Advertising
Salvador Mallol
© Salvador Mallol

Salvador Mallol

Botigues Joies Barcelona

El joier Salvador Mallol tracta els metalls com si fossin poesia. Des de la seva botiga-taller, Mallol practica una joieria conceptual propera a l’escultura. Peces minimalistes i elegants pensades per a dones i homes que tenen ganes d’expressar-se. 

Taifa

Botigues Llibreries Vila de Gràcia

Amb més de 20 anys de vida, és un clàssic dispensari de literatura de Gràcia, de novel·les, poemaris i, sobretot, un subministre essencial de llibres de cinema.  

Advertising
Picnic
©Maria Dias

Picnic

Botigues Roba de dona Gràcia

Picnic és la suma dels gustos personals dels propietaris (Joan Rodríguez i la Raquel Bárcena), una petita concept-store on roba, accessoris i revistes de tendències conviuen en harmonia. Hi veiem les samarretes estampades de Lindo Killer, els pantalons marmoris de Paloma Wool, les camises oversize de Queen of Casual i els vestits de ratlles de Béhulah, marca impulsada pels propietaris de Picnic. Els accessoris són l’altre pal de paller de la botiga.

Pia Amat
© Maria Dias

Pia Amat

Botigues Accessoris i joies Barcelona

Pia Amat és una advocada reconvertida en joiera de les emocions. Defensa les joies que desprenen creativitat i bona energia, per això li agrada tant treballar amb pedres naturals i jugar amb les textures irregulars i les formes orgàniques.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising