Fira de Santa Llúcia
Ajuntament de BarcelonaFira de Santa Llúcia

Mercats de Nadal 2023 a Barcelona

Una selecció de fires tradicionals i mercats de creadors independents i de segona mà per comprar els regals de Nadal i Reis

Publicitat

Durant tot l'any, Barcelona és plena de fires tradicionals i de mercats de petits creadors d'art i de segona mà, però per Nadal encara resulta més especial i és ideal per trobar-hi regals originals, decoració per guarnir la casa com cal i un munt d'indrets on podreu comprar peces de moda, complements, il·lustracions i altres articles per a tots els gustos i butxaques. Us xerrem on són els millors mercats de Nadal de Barcelona perquè passegeu envoltats de paradetes de decoració nadalenca, productes de disseny i molt més. 

NO T'HO PERDIS! Nadal 2023 a Barcelona: guia completa

També t'interessa: Les botigues de referència per trobar regals originals!

Cultura, art i il·lustració

  • Què fer

Tenim un pla de tarda o de diumenge perfecte per a vosaltres a Mandarin Oriental de Barcelona. I és que aquí, el Nadal es beu, es menja i es viu! No són gens bàsics, de fet, tot el contrari: tenen una gran llista de coses a oferir-vos perquè aquest Nadal no us falti ni un trosset d'esperit nadalenc: cada racó vessa de màgia i il·lusió, i tenen propostes molt variades perquè pugueu gaudir d'aquesta època de l'any: un Mercat de Nadal, tallers i activitats en família, un sopar de celebració amb amics, i no els falten idees per a regals! Per saber com esprémer aquesta experiència al màxim, seguiu llegint. Us assegurem que cuiden la proposta perquè tingueu records impossibles d'oblidar.

Contingut patrocinat
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat