Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Colònies, casals d'estiu

Casals i colònies d’estiu esportives

Ioga, natació sincronitzada, gimnàstica artística... als petits de la casa els hi espera un estiu ben mogut!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

De casals i colònies esportives, n’hi ha per donar i vendre. Aquí en podeu trobar més de seixanta i les de ‘L’estiu és teu’ sempre són una bona opció. Nosaltres, però, us en recomanem nou que ens encanten perquè els petits hi descobriran nous esports, s’ho passaran com mai i els cuidaran com si fossin a casa!

Ioga

Ioga

Un estiu de ioga pels més petits a Yoguitos (a l'escola lliure Xantala, Pere IV, 190). Arribaran al matí i s’introduiran en aquesta disciplina mil·lenària i després esmorzaran al pati a base fruita. I no només això, també faran tallers de cuina ecològica i nutritiva, de clown, activitats d’aigua o música. L'horari és flexible de 9 a 15 h, entre el 29 de juny i el 31 de juliol, per a nens d'entre 3 i 12 anys. Vaja, si voleu que facin esport però amb un toc creatiu, sa i divertit aquesta pot ser una bona opció pels menuts de la casa. Ah, i els dimecres se’n van a la platja fins a l’hora de dinar.

Contacte: yoguitos@gmail.com
Yoguitos.com

Natació Sincornitzada
  • Esports
  • Ciutat Vella

A l’estil de l’Ona Carbonell i la Gemma Mengual, si als vostres petits els hi agrada això de fer apnea i figures dins l’aigua poden iniciar-se a la piscina del Club Natació Barcelona. N'hi ha tres torns entre el 22 de juny i el 10 de setembre, per a nens d'entre 7 i 10 anys. Al matí faran un intensiu de sincro amb tècnica i jocs, amb l’objectiu d’aprendre però sobretot divertir-se. I a la tarda, desconnectaran provant altres esports com el caiac, el bàsquet o, si ho preferiu, fent anglès.

Contacte: 93 221 46 00/  cnb@cnb.es
www.cnb.cat

 

Publicitat
Skate

Skate

Això de que els petits vagin en skate... de primeres pot fer una mica de por, oi? La solució pot ser apuntar-los a aquest campus on els d’Ungravity Board els ensenyaran a lliscar amb seguretat. A més, cada dia visitaran un skatepark o una plaça diferent de la ciutat, així que al final de la setmana ja es faran una idea d’on queden els millors racons de la ciutat per rodar amb monopatí. Si fan només matins serà 100% skate, si es queden fins les vuit també provaran el surf o el paddle surf. Per a nens d'entre 7 i 18 anys entre el 28 de juny i el 8 d'agost.

Contacte: 666 52 47 08. camps@ungravityboard.com www.ungravityboard.com

Gimnàstica artística

Gimnàstica artística

Sants Gimnàstic és un club jove, i aquest estiu organitzen el seu primer casal. Gimnàstica artística, dansa, jocs de pista i d’aigua, sortides i piscina entre les deu i les dues del migdia. Primer, a Can Clos (Pedrera del Mussol, 10): faran verticals, rodes o tombarelles i s’enfilaran per la barra d’equilibris, tot, però, en funció del nivell de cada nano. Després, es remullaran a la piscina, dinaran i es tornaran a posar el mallot per fer unes últimes lliçons d’artística. Entre el 29 de juny i el 31 de juliol per a nens d'entre 3 i 13 anys.

Contacte: santsgimnastic@gmail.com

Publicitat
Tennis taula

Tennis taula

Ens agraden els esports diferents i especials i aquest és un d’ells. El Centre Municipal de Tennis de Taula de Reina Elisenda (Duquessa d'Orleans, 29) organitza cada estiu un casal on ensenya els elements bàsics del ping-pong: com agafar la pala, el cop de dreta, de revés... amb una estona de classe pràctica, també de normativa i unes hores de competició. A més, tot i que són addictes al tennis taula també ho complementen amb jocs de pista, bàsquet i vòlei a l’exterior a les instal·lacions del Sagrat Cor. Serà del 22 de juny al 31 de juliol, per a nens d'entre 8 i 16 anys.

Contacte: 93 280 03 00

Futbol

Futbol

Sou fans del futbol? Doncs aquí en tindreu en vena. Aquest campus està pensat perquè tots els nens i nenes puguin perfeccionar el seu futbol en un entorn natural i sense sortir de Barcelona. Amb sessions tècniques-tàctiques al matí i competició per edats a la tarda, el futbol és l’estrella però també hi ha una hora al dia de piscina al Club Natació Montjuïc i un taller de valors en l’esport. A més, setmanalment s’organitzen sortides al Museu Olímpic i de l’Esport i es sorteja material esportiu entre els nanos.

Organitza Unió Esportiva de Sants al Centre Esportiu Municipal La Bàscula (Foc, 132) entre el 22 de juny i el 31 de juliol, per a nens d'entre 5 i 15 anys.

Contacte: 93 431 64 08.
www.uesants.cat

 

Publicitat
Esgrima

Esgrima

Us ho han demanat mai això d’apuntar-se a esgrima? A l’estiu pot ser una bona idea i més si és de la mà dels del SAM (J.V. Foix, 98), un dels millors clubs d’esgrima de Barcelona. Agafareu el sable, l’espassa i el floret en un equipament amb 24 pistes d’esgrima i zona poliesportiva i, a més, els dimecres sortireu d’excursió pel Parc de l’Oreneta. Per a nens d'entre 6 a 13 anys entre el 22 de juny i el 31 de juliol.

Contacte: 93 204 08 19.
www.esgrimasam.cat

Rugbi

Rugbi

A la ciutat veïna, el Rugby Club Hospitalet (Residència, s/n) fa anys que treballa i aposta per un dels esports més nobles que existeixen. A l’estiu, conviden als petits a iniciar-se o perfeccionar coneixements si ja en són fans. Durant el matí jugaran amb la pilota ovalada amb l’ajuda d’uns monitors que treballaran, també, per transmetre’ls valors com l'amistat, el lideratge o la tolerància. A més a més, també hi haurà temps per una estona de piscina i tots els nens s’emportaran de regal una samarreta del campus. Serà entre el 29 de juny i el 31 de juliol per a nens d'entre 7 i 13 anys.

Contacte: 93 263 30 39

Publicitat
Colònies d’estiu Pixies

Colònies d’estiu Pixies

Va, feu el cor fort i envieu els nens fora de Barcelona que ja toca que respirin natura. A les colònies d’estiu Pixies aniran fins a la Molina i s’ho passaran pipa d’aventura en aventura. Es posaran la motxilla a l’esquena i faran excursions i acampada a l’aire lliure. A més, descobriran les curses d’orientació i coneixeran la flora i la fauna què els envolta i tancaran els dies fent gimcanes i activitats nocturnes. I tot organitzat per una entitat juvenil de la Seu d’Urgell, SASC-Pixies que des de fa 15 anys treballa en l’educació en el lleure. Serà a l'Alberg Mare de Déu de les Neus de La Molina entre el 19 i el 25 de juliol, per a nens d'entre 8 i 12 anys.

Contacte: 654 22 68 74 / sascpixies@gmail.com

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat