Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Club Natació Barcelona

  • Esports
  • Ciutat Vella
Club Natació Barcelona
© Jordi Freixenet
Publicitat

Time Out diu

Un club de natació emblemàtic amb piscines interiors i exteriors, fundat l'any 1907 i sense ànim de lucre

El Club Natació Barcelona és una associació privada de persones físiques constituïda per temps indefinit el 10 de novembre de l’any 1907, declarada d’utilitat pública, sense afany de lucre, amb personalitat jurídica pròpia i capacitat d’obrar, que té com a finalitats principals el foment, la pràctica i la difusió de la natació, les activitats relacionades amb el mar i l’esport en general, i que dedica com a mínim el 80% de les seves rendes anuals a la realització d’aquestes finalitats.

Quins esports es practiquen al Club Natació Barcelona?

Si el que t'interessa són els esports d'aigua, aquí hi trobaràs: waterpolo, natació, salts, triatló, natació artística i també s'hi pot practicar vela. Al Club s'hi practiquen altres esports com el karate i també compta amb secció de pilota (frontó, tenis de taula...). 

Piscines per a tots els gustos

El Club Natació Barcelona compta amb una piscina coberta de 50x25 m amb dos metres de fondària, una piscina descoberta d'aigua salada de 33 metres i oberta tot l'any, i una piscina per a nadons, a temperatura ambient i aïllada dels sorolls. 

Camps de Ta-Ka-Tà

El Ta-Ka-Tà és l'únic esport autòcton del barri de la Barceloneta, una mena de barreja entre el vòlei i el tenis que va néixer al barri mariner de Barcelona cap al 1914. Al Club Natació Barceloneta tenen quatre pistes de sorra reservada per al Ta-Ka-Tà, al costat de la piscina d'aigua salada. 

Cal ser soci per anar-hi?

No és imprescindible fer-se soci per gaudir dels serveis i les instal·lacions del Club, però els preus de totes les activitats són més elevats per als no-socis. 

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Pg. Joan de Borbó, 93
Ciutat Vella
Barcelona
08039
Transport
Barceloneta (M: L4)
Horaris
De dl. a dv., de 7 h a 23 h, ds. de 19 h a 22 h, dg. i festius de 7 h a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà