Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
GYM VIRTUAL - Patry Jordan
© GYM VIRTUAL GYM VIRTUAL - Patry Jordan

5 vídeos esportius per a l'operació biquini

Poseu-vos en forma amb aquestes propostes!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

Després de l’empatx de Nadal és el moment de pensar en l'estiu i posar-se en forma. Alguns anireu a córrer, altres us apuntareu al gimnàs, però hi ha uns quants que troben a Youtube una alternativa per recuperar-se dels excessos.

Global Cycling Network
© Global Cycling

Global Cycling Network

El canal temàtic de Youtube per excel·lència dels amants de les dues rodes. Dirigit pels ex ciclistes professionals britànics Daniel Lloyd, Matt Stephens, Simon Richardson i Tom Last, el seu contingut diari és molt variat. Des de tutorials i consells tècnics, passant per vídeos d'actualitat sobre les grans cites ciclistes de la temporada. Tot i que si per alguna cosa destaca aquest canal, és per les sessions d'entrenament 'indoor' que periòdicament es realitzen. En alguns casos se simulen ascensos de ports de muntanya mítics com el Passo Giau o el Passo Campolongo. Una manera alternativa d'afrontar una sessió de bicicleta estàtica.

Yoga with Adriene
© Yoga with Adriene

Yoga with Adriene

Sabem que les classes de ioga, millor fer-les presencialment. Però en moments excepcionals -classes suspeses, mandra, fred o arribar a final de mes- decisions excepcionals. Amb el boom del ioga, molts han sigut els projectes que han fet el salt virtual. És el cas d'Adriene Mishler. Aquesta professora nord-americana compta amb més de 2 milions de subscriptors que s'han enganxat a una selecció de classes completíssima: ioga per aprimar-se, per dormir millor, per concentrar-se... Tot i que una de les propostes més interessant són els tutorials per a principiants. Una alternativa virtual per enganxar-te al ioga: Yoga with Adriene.

Publicitat
Fitness Blender
© FITNESS BLENDER

Fitness Blender

T'imagines un gimnàs virtual a un clic? Aquesta és la filosofia del Daniel Segars i la Kelli Segars, una parella que des de fa prop de deu anys van iniciar aquest projecte amb l'objectiu d'aconseguir que la salut sigui accessible i assequible per a tothom. El seu canal supera els 4,5 milions de subscriptors a Youtube amb la majoria de vídeos fets des del seu garatge de Seattle. Són exercicis de gimnàs per a tots els gustos i nivells amb rutines que van des dels clàssics exercicis cardiovasculars a sessions de musculació, sense oblidar noves tendències com ioga o pilates. També destaca l'organització del seu web, que permet buscar els vídeos segons tipus d'activitat, duració i calories que vols cremar.

Gym Virtual
© GYM VIRTUAL

Gym Virtual

L'alternativa femenina en castellà a Fitness Blender. Liderat per la 'influencer' Patry Jordan, A Gym Virtual us podreu descarregar un calendari per a principiants i, un cop superat, el mensual. Aquesta entrenadora i esteticista i s'ha convertit en la 'coach' de milers de persones. La seva mare tenia un gimnàs i, a casa, sempre ha conviscut amb l'esport. Un dia se li va ocórrer començar a fer classes de forma virtual i, quan va descobrir Youtube, va començar a pujar contingut. El canal Gym Virtual ja supera els 4 milions de subscriptors. A diferència de Fitness Blender, el seu contingut no només se centra en tutorials sobre exercicis que es poden fer al gimnàs, sinó també altres consells relacionats amb la vida saludable.

Publicitat
Eva Nasarre
© Eva Nasarre

Eva Nasarre

I abans de Youtube, què? Abans de Youtube tot es reduïa a una caixa quadrada que es deia televisió. T'havies d'adaptar als horaris que marcaven les cadenes i no podies escollir el contingut que, en temps en què es podia fumar arreu i s'anunciaven begudes alcohòliques, explorava en formats per promoure una vida saludable. És el cas de TVE, que l'any 1983 va treure's del barret 'Puesta a punto', la llavor dels canals especialitzats en esport que ara pots trobar a la xarxa. Les classes, dirigides per Eva Nassarre, s'endinsaven en l'aleshores innovador camp de l'aeròbic. Amb una realització cuidada i una indumentària dels 80, 'Puesta a punto' es va convertir en un programa de culte. T'animes a fer una sessió vintage? A la web de RTVE hi pots trobar alguns programes complets!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat