Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Club Patí de Vela Barcelona

  • Esports
  • El Poblenou
Club Patí de Vela de Barcelona
Club Patí de Vela de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

Club marítim barceloní especialitzat en cursos del tradicional patí de vela per a tots els públics i nivells

Tenim una embarcació genuïna: conservem-la! Això fa el Club Patí de Vela amb un munt de cursos i lloguer de material. Podeu fer-vos- en socis o simplement apuntar-vos a les seves classes. I a més d'esport, tenen un restaurant, el Red Fish, on podeu fer el vermut els caps de setmana (a l'estiu també entre setmana) amb una terrassa directament sobre la sorra. Així no ens importarà gens que encara no sigui agost!

Què és un patí de vela?

El patí de vela és una embarcació de vela tipus catamarà. Aquesta embarcació catalana, creada al voltant del 1920, es caracteritza per no tenir orsa, timó, botavara ni sabre a la vela, i la seva simplicitat és, precisament, allò que la fa especial. 

Patí de vela: cursos i preus

Al Club Patí de Vela de Barcelona, una entitat sense ànim de lucre, hi fan cursos de patí de vela adaptats a tots els públics. La classe particular de 2 h val 90 €, el curs de 6 hores (dividit en dues sessions) val 170 € i el curs de 12 h (dividit en 4 sessions) val 320 € per persona. No t'amoïnis pel teu nivell: si et ve de gust provar, contacta amb el Club. 

Pàdel, càiac, surf i altres

Tot i que el patí de vela és el principal protagonista del Club i la seva raó de ser, també imparteixen cursos de pàdel surf, càiac, surf i altres esports de mar i lloguen material per hores. 

Casal d'estiu 

El Club Patí de Vela engega cada any el seu casal d'estiu (de finals de juny a finals de juliol) destinat a infants i adolescents d'entre 8 i 16 anys. El casal és setmanal i es pot triar entre la opció de matí o la de tot el dia. 

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Moll de Marina s/n
Barcelona
08005
Transport
Ciutadella- Vila Olímpica (M: L4)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà