Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right On jugar a vòlei a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Volei

On jugar a vòlei a Barcelona

Envieu la pilota a l’altra banda de la xarxa amb estil!

Per Carlota Martí (Lymbus)
Advertising

Entre partits de bàsquet i de futbol, dies de course navette o de saltar a la corda o al poltre, rodes, verticals i tombarelles... i hores i hores de vòlei. Així passàvem nosaltres les classes d’educació física de l’escola. I vosaltres? Ara només podem dir... Gràcies Barcelona! Pel bon temps i per la infinitat de xarxes vòlei que amagues! Ens hi vam enganxar a l’escola i, ara, tarda sí i tarda també ens escapem a alguna platja o parc a fer recepcions, bloquejos o atacs. Us recomanem pistes que no us podeu perdre!

Nova Icària

Esports Sant Martí

És la meca del vòlei a Barcelona. Aquesta platja a tocar del Port Olímpic és la preferida de molts per acostar-se a jugar i només posar-hi un peu és fàcil saber per què. Bon ambient, moltes xarxes i diferents nivells. Pels nous, la Delphine Miquel organitza classes per petits i grans a través del Facebook CVPB Iniciación. També, si teniu ganes de provar coses noves i que també tinguin a veure amb xarxes i pilotes... hi trobareu els amics del Trivolle!

Parc de la Pegaso

Què fer La Sagrera

Amants del vòlei, si no sentiu el mateix amor per la platja i esteu farts d’omplir-vos de sorra, esteu d’enhorabona! Al Parc de la Pegaso (Sant Andreu) hi trobareu una xarxa de vòlei on lluir-vos sobre l’asfalt. S’ha acabat això de tornar a casa amb el cos i les butxaques plenes de sorra. Ens enteneu, oi? A més, el parc és una meravella i té racons per tots els gustos. Zones recollides plenes d’arbres, d’altres obertes i un canal d’aigua que rodeja l’espai i que està creuat per diferents ponts. Aneu-hi!

Advertising

Barceloneta

Música Espais musicals Ciutat Vella

Amb la de Sant Sebastià és, segurament, la que més guiris trepitgen. Ara, no fugiu d’elles! Us sona l’Espai de Mar? És una entitat que s’amaga entre els porxos de la platja de la Barceloneta i que cada dia omple la sorra d’activitat esportiva. Els dimarts organitza classes de 19 a 20:30h per només 18€ al mes. Vaja que a la Barceloneta hi trobareu amics estrangers, xarxes de vòlei i gent que us n’ensenyi!

Parc del Turo de la Peira

Parc del Turo de la Peira

Des d’aquest jardí ben verd de Nou Barris veureu Collserola, el mar i podreu pujar fins a un mirador situat a 140 metres. Vistes, vistes! I vòlei, vòlei! Ara, potser us tocarà portar la xarxa de casa i muntar-la perquè segons l’època us trobareu el descampat i els pals sense més. Si se us fa impossible jugar a voleibol, planteu roba a banda i banda i amb les porteries llestes... Que comenci el partit de futbol!

Advertising

Somorrostro

Llocs d'interès La Barceloneta

Feu esport, sí, però sense oblidar la memòria històrica. On ara us acosteu a jugar a vòlei, fa ben poc, s’hi aixecava el barri de barraques del Somorrostro on van viure prop de 15.000 persones en condicions precàries. Vaja que aquí servireu i sumareu punts sense oblidar-vos del passat. A més, us ho posaran ben fàcil per començar a jugar: als porxos hi trobareu el Centre de la Platja que ofereix servei de préstec gratuït de llibres, diaris, revistes... i pilotes de vòlei!

Parc del Poblenou
©David Grau Llinares

Parc del Poblenou

Llocs d'interès Parcs i jardins Sant Martí

No us confongueu! Quan busqueu com anar-hi, fixeu-vos en què parlem del Parc del Poblenou i no del Parc del CENTRE del Poblenou. Aquest queda ben a prop de la sorra –on sí, hi ha xarxes-, però també en té sobre asfalt. Els del grup ‘Multicultural Volleyball Barcelona’ (busqueu-los a Facebook i Meetup fan trobades a les que, per 1 o 2€ en concepte de material, us hi podeu unir. Ells porten la xarxa i la pilota i vosaltres només hi poseu les ganes per jugar hores i hores a vòlei.

Advertising

Mar Bella

Llocs d'interès Platges

A la Mar Bella la coneixem, sobretot, pel centre esportiu i la pista d’atletisme o camp de rugbi que l’acompanyen però, també, pel públic fidel i nombrós que s’acosta a banyar-se a les seves aigües. Tenen, fins i tot, un espai de platja naturista i, també, a prop de l’espigó de Bac de Roda, àrea de jocs infantils i de voleibol. De fet, és una de les zones de platja més poliesportives: hi trobareu, a més, cistella de bàsquet, rampes per lliscar amb l’skate, la Base Nàutica i taules de ping pong.

INEF Barcelona

Esports Sants - Montjuïc

Ja se us ha passat l’arròs i heu superat l’etapa universitari? Ep, espereu-vos perquè us donarem un motiu per tornar a trepitjar les instal·lacions de l’INEF Barcelona. Els de Get Volley hi tenen situada la seva acadèmia de vòlei, amb dues pistes professionals de sorra artificial que provenen del World Tour que la ciutat va acollir al 2008. Descobertes i il·luminades fins les 22h, l’escola funciona de dilluns a divendres i els dissabtes al matí. Nivell inicial mig, avançat... trieu, milloreu i passeu-vos-ho de por.

Advertising
Platja de Llevant
©Scott Chasserot

Llevant

Llocs d'interès Platges Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

No tots la coneixen pel seu nom. Fins fa molt poquet, les fàbriques i altres edificis de la zona arribaven fins gairebé la línia de costa però avui... és nostra! Ara, l’any passat es va fer popular per ser on s’habilitava la famosa platja per a gossos de la ciutat. Si el vostre gos s’assembla al de les pel·lícules d’Air Bud teniu el pack complet: gaudirà a l’aigua i, després, podreu jugar plegats al vòlei de la platja de Llevant.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising