Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
BarGelOna

On patinar sobre gel a Barcelona

Poseu-vos els patins i a lliscar en família sobre el gel de la ciutat!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

Sols o en família, patinar sobre gel és una de les pasions més divertides de l'hivern barceloní. La majoria només fem voltes i voltes al voltant de la pista com un ramat d’ovelles, sempre, ben agafats de la barana –no fos cas que caiguéssim!- però el gel ens torna bojos, com altres esdeveniments associals al fred com el Nadal. Si voleu saber on patinar sobre gel a Barcelona, us estalviem feina i us recollim les pistes que hi ha a la ciutat.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs per portar els nens

Pista de gel a l'Illa Diagonal
  • Llocs d'interès
  • Les Corts

La pista de gel del Rockefeller Center ens la sabem pràcticament de memòria. I això que mai hi hem posat un peu. L’hem vist, però, en infinitat de pel·lícules i en acostar-nos a la pista del centre comercial de l'Illa Diagonal ens hi podem traslladar, una mica. Ideal, sobretot, pels més menuts de la casa, la pista de gel de l'Illa Diagonal es troba al mig del centre comercial a la zona exterior on hi ha les terrasses. Per als nens que no saben patinar, hi haurà ninots amb forma de pingüí per ajudar-los a mantenir l'equilibri i els facilitarà l'aprenentatge.

És una de les poques pistes de gel que obren a Barcelona aquest Nadal, del 26 de novembre fins al 9 de gener. Per només 5 euros els petits (o vosaltres) podreu gaudir de temps il·limitat sobre la pista de gel.

Horari: els caps de setmana i dies festius obren d'11 h a 21 h, i els laborables de 17 ha 21 h. Podeu veure'ls aquí.

Preu: 5 €

 

Pista de gel del Barça
  • Esports
  • La Maternitat i Sant Ramon

La coneixeu de sobres! És una de les pistes de gel més emblemàtiques de Barcelona i té ànima blaugrana. A tocar del Camp Nou i del Palau Blaugrana, la Pista de Gel del FC Barcelona, tot i els entrenaments i competicions de la secció de patinatge artístic i de l’equip d’hoquei gel, també obre cada dia de la setmana.

Ofereixen entrada i lloguer de patins per 15 euros per al públic en general –els socis del Barça per 7,5 euros–.

Horari: De dilluns a dijous de 10 h a 14 h. Divendres de 10 h a 14 h i de 17.30 h a 20 h. I dissabtes, diumenges i festius d'11.30 h a 14 h i de 17.30 h a 20 h, amb algunes excepcions.

Preu: 15 € entrada i lloguer de patins (socis 7,5 €)

 

Més sobre patins

Escoles de patinatge sobre gel

Escoles de patinatge sobre gel

Patinar a Barcelona és molt fàcil. Ho podeu fer, ja ho sabeu, un dissabte a la tarda a l’Skating o a la pista de gel del Barça. Ara, aprendre a fer girs, piruetes i maniobres sobre el gel ja no és tan senzill. Si alguna vegada us heu plantejat posar-vos-hi en serio, a l’escola de patinatge del Barça i a la del Skating ofereixen classes per a totes les edats i nivells, així que no teniu excusa. Els cursets són trimestrals, costen passats els dos-cents euros i, mentre que a can Barça es fan en sessions d’una hora per setmana, a l’Skating en fan d’una hora i quinze minuts.

Compra’t uns patins!

Compra’t uns patins!

Si ja teniu clar que heu nascut per patinar sobre gel i comenceu a estar farts de posar-vos patins de lloguer, potser ha arribat el moment que us en compreu uns de propis. A la botiga l’Estel Skates (Canigó, 3) són especialistes en patinatge artístic, hoquei patins i street roller i, de fet, són proveïdors oficials de la Federació Espanyola de patinatge sobre gel i rodes. A banda d’equipar els vostres peus també podran assessorar-vos per aconseguir el millor outfit possible per lliscar: faldilles, mitges tèrmiques, motxilles i més!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat