Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
BarGelOna

On patinar sobre gel a Barcelona

Poseu-vos els patins i a lliscar en família o amics sobre aquestes pistes de patinatge sobre gel de la ciutat!

Eugènia Güell
Escrit per
Carlota Martí
i
Eugènia Güell
Publicitat

Sols o en família, patinar sobre gel és una de les passions més divertides del Nadal barceloní. A veure, la majoria només fem voltes i voltes al voltant de la pista com un ramat d’ovelles, sempre ben agafats a la barana –no fos cas que caiguéssim!–, però el gel ens torna bojos, com altres esdeveniments associats al fred, com tot el que impliquen les festes Nadal. On es pot patinar sobre gel a Barcelona? Us estalviem feina i us recollim les pistes que hi ha a la ciutat.

NO T'HO PERDIS: Nadal a Barcelona, guia completa

 • Què fer
 • Ciutat

Durant les festes, el parc d’atraccions del Tibidabo tindrà una pista de gel oberta a tota la ciutadania. S’instal·larà a la Plaça dels Somnis del 26 de novembre al 5 de gener, sempre que el Parc estigui obert. Tindrà 200 metres quadrats i (alerta!) no serà ben bé de gel, sinó feta d’un material sintètic. En concret, la pista serà de panells de polietilè, un material nou que no requereix consum energètic, ja que no necessita ni aigua ni electricitat per conservar-se. Ah i, a més, permet obtenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel real.

Horari: Sempre que el parc d'atraccions del Tibidabo estigui obert. 

Preu: Inclòs al preu de l’entrada al parc d’atraccions, però també hi haurà la possibilitat de fer ús de la pista sense visitar la resta del Parc, abonant 5 euros. 

 • Llocs d'interès
 • Les Corts

La pista de gel del Rockefeller Center ens la sabem pràcticament de memòria. I això que mai hi hem posat un peu. L’hem vist, però, en infinitat de pel·lícules i en acostar-nos a la pista del centre comercial de l'Illa Diagonal ens hi podem traslladar, una mica. Ideal, sobretot, pels més menuts de la casa, la pista de gel de l'Illa Diagonal es troba al mig del centre comercial a la zona exterior on hi ha les terrasses. Per als nens que no saben patinar, hi haurà ninots amb forma de pingüí per ajudar-los a mantenir l'equilibri i els facilitarà l'aprenentatge.

És una de les poques pistes de gel que obren a Barcelona aquest Nadal, del 26 de novembre fins al 9 de gener. Per només 5 euros els petits (o vosaltres) podreu gaudir sobre la pista de gel durant 25 minuts. Per 7 euros podreu estar-hi 50 minuts.

Horari: els caps de setmana i dies festius obren d'11 h a 21 h, i els laborables de 17 ha 21 h. Podeu veure'ls aquí.

Preu: Entre 5 € i 7 €. 

 

Publicitat
 • Nens

Fins a 160 metres quadrats, equilibri i solidaritat: la pista del Finestrelles Shopping Centre és d'un material sintètic sostenible, i a més, tota la recaptació obtinguda anirà destinada a l'organització 'Pallapupas', que treballa per millorar la vida de pacients d'hospitals i als seus familiars a través de l'humor. Hi pot anar qualsevol persona major de 3 anys, i els adults hi són benvinguts!

Horari: del 25 de novembre al 5 de gener, de 17 a 21 h. Festius i caps de setmana d'11 a 14 h i de 16 a 21 h. 24 i 31 de desembre i 5 de gener de 15 a 19 h. 27 de novembre al matí i 4 de desembre tot el dia, tancada.

Preu: 3 € per 30 minuts de patinatge.

Pista de gel del Barça
 • Esports
 • La Maternitat i Sant Ramon

La coneixeu de sobres! És una de les pistes de gel més emblemàtiques de Barcelona i té ànima blaugrana. A tocar del Camp Nou i del Palau Blaugrana, la Pista de Gel del FC Barcelona, tot i els entrenaments i competicions de la secció de patinatge artístic i de l’equip d’hoquei gel, també obre cada dia de la setmana.

Ofereixen entrada i lloguer de patins per 15 euros per al públic en general –els socis del Barça per 7,5 euros–.

Horari: De dilluns a dijous de 10 h a 14 h. Divendres de 10 h a 14 h i de 17.30 h a 20 h. I dissabtes, diumenges i festius d'11.30 h a 14 h i de 17.30 h a 20 h, amb algunes excepcions.

Preu: 15 € entrada i lloguer de patins (socis 7,5 €)

 

Més sobre patins

Aprendre a patinar sobre gel

Aprendre a patinar sobre gel

Patinar a Barcelona és molt fàcil. Ara, aprendre a fer girs, piruetes i maniobres sobre el gel ja no és tan senzill. Si alguna vegada us heu plantejat posar-vos-hi de debò, a l’escola de patinatge del Barça ofereixen classes per a totes les edats i nivells, així que no teniu excusa. Els cursets són trimestrals i costen a partir de 250 euros.

Compra’t uns patins!

Compra’t uns patins!

Si ja teniu clar que heu nascut per patinar sobre gel i comenceu a estar farts de posar-vos patins de lloguer, potser ha arribat el moment que us en compreu uns de propis. A la botiga l’Estel Skates (Canigó, 3) són especialistes en patinatge artístic, hoquei patins i street roller i, de fet, són proveïdors oficials de la Federació Espanyola de patinatge sobre gel i rodes. A banda d’equipar els vostres peus també podran assessorar-vos per aconseguir el millor outfit possible per lliscar: faldilles, mitges tèrmiques, motxilles i més!

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat