BarGelOna

On patinar sobre gel a Barcelona

Poseu-vos els patins i a lliscar en família o amics sobre aquestes pistes de patinatge sobre gel de la ciutat!

Publicitat

Sols o en família, patinar sobre gel és una de les passions més divertides del Nadal barceloní. A veure, la majoria només fem voltes i voltes al voltant de la pista com un ramat d’ovelles, sempre ben agafats a la barana –no fos cas que caiguéssim!–, però el gel ens torna bojos, com altres esdeveniments associats al fred, com tot el que impliquen les festes Nadal. On es pot patinar sobre gel a Barcelona? Us estalviem feina i us recollim les pistes que hi ha a la ciutat.

NO T'HO PERDIS: La guia més completa per celebrar Nadal a Barcelona

  • Què fer
  • Ciutat

Durant les festes, el parc d’atraccions del Tibidabo tindrà una pista de gel oberta a tota la ciutadania. S’instal·larà a la Plaça dels Somnis del 25 de novembre al 5 de gener, sempre que el Parc estigui obert. Tindrà 200 metres quadrats i (alerta!) no serà ben bé de gel, sinó feta d’un material sintètic. En concret, la pista serà de panells de polietilè, un material nou que no requereix consum energètic, ja que no necessita ni aigua ni electricitat per conservar-se. Ah i, a més, permet obtenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel real.

Horari: Sempre que el parc d'atraccions del Tibidabo estigui obert. 

Preu: Inclòs al preu de l’entrada al parc d’atraccions, però també hi haurà la possibilitat de fer ús de la pista sense visitar la resta del Parc, abonant 5 euros. 

  • Llocs d'interès
  • Les Corts

La pista de gel del Rockefeller Center ens la sabem pràcticament de memòria. I això que mai hi hem posat un peu. L’hem vist, però, en infinitat de pel·lícules i en acostar-nos a la pista del centre comercial de l'Illa Diagonal ens hi podem traslladar, una mica. Ideal, sobretot, pels més menuts de la casa, la pista de gel de l'Illa Diagonal es troba al mig del centre comercial a la zona exterior on hi ha les terrasses. Per als nens que no saben patinar, hi haurà ninots amb forma de pingüí per ajudar-los a mantenir l'equilibri i els facilitarà l'aprenentatge.

És una de les pistes de gel que obren a Barcelona aquest Nadal, del 24 de novembre al 7 de gener. Per només 5 euros podreu gaudir sobre la pista de gel durant 25 minuts (inclou lloguer de patins).

Horari: els caps de setmana i dies festius obren d'11 h a 21 h, i els laborables de 17 a 21 h. Podeu veure'ls aquí.

Preu: 5 €

 

Publicitat

Pista de gel al Port Vell per Nadal

Arriba una altra pista que repeteix aquest any: la pista de gel al Port Vell. Del 5 de desembre al 7 de gener. S’hi mantindrà el gel sintètic i tindrà una extensió de 400 m².

A més, les instal·lacions tindran també un trenet de Nadal per als més petits i una gran nòria de 65 metres d’alçària.

 

Pista de gel al Recinte Modernista de Sant Pau

Una de les grans novetats als Llums de Sant Pau 2023 és, sens dubte, la pista de gel. En una activitat que va des del 21 de novembre de 2023 fins al 14 de gener de 2024, la pista està situada al soterrani de l'edifici del Convent.

És una de les grans propostes del recinte de Sant Pau, que va posar en marxa aquesta iniciativa fa dos anys i que en aquesta edició presenta una de les grans novetats amb la pista de gel.  

Horari: Estarà obert entre les 18 i les 21.30 h. Tancarà a les 23 h. Els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener estarà tancat.

Preu: Tots aquells que hi vulguin accedir hauran de pagar 5 euros extres sobre el preu de l'entrada, que va des dels 12 fins als 15 euros de mitjana per persona, per patinar 20 minuts (lloguer de patins inclòs).

 

Més sobre patins

Compra’t uns patins!

Si ja teniu clar que heu nascut per patinar sobre gel i comenceu a estar farts de posar-vos patins de lloguer, potser ha arribat el moment que us en compreu uns de propis. A la botiga l’Estel Skates (Canigó, 3) són especialistes en patinatge artístic, hoquei patins i street roller i, de fet, són proveïdors oficials de la Federació Espanyola de patinatge sobre gel i rodes. A banda d’equipar els vostres peus també podran assessorar-vos per aconseguir el millor outfit possible per lliscar: faldilles, mitges tèrmiques, motxilles i més!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat