Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Piscines climatitzades exteriors a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Club Natació Barcelona
© Jordi Freixenet

Piscines climatitzades exteriors a Barcelona

Banyeu-vos sense passar fred

Per Carlota Martí (Lymbus)
Advertising

Us encanta l’aigua i no hi voleu renunciar encara que estiguem a menys de 10 graus. Perfecte! Si no voleu passar fred però teniu ganes de banyar-vos sigui l’època que sigui, opteu per una piscina climatitzada. Nosaltres, ens hem posat el banyador per descobrir-nos-en 5 diferents que hi ha a Barcelona.

Vertical Fitness
©Vertical Fitness

Vertical Fitness

L'actual Arsenal Mixt s'ha reinventat i s'ha transformat en Vertical Fitness. I sabeu què amaga? Una fantàstica piscina exterior i climatitzada. És estreta però allargada i té infinitat d'hamaques al costat perquè us hi estireu a prendre l'aire o el sol. L'aigua? A 29 graus! El centre és un espai de fitness urbà on tenen l'objectiu que us apunteu, que hi aneu i que no marxeu! Així, només arribar, us faran un programa d'iniciació que durarà entre tres setmanes i un mes. És un gimnàs d'alt rendiment amb les tecnologies més innovadores que us permetrà entrenar com esportistes d'elit i on us dissenyaran un pla d'entrenament totalment personalitzat.

Club Natació Atlètic Barceloneta
©Jordi Freixenet

Club Natació Atlètic Barceloneta

Esports Ciutat Vella

Els del bacallà sec, sec, sec són els del Club Natació Atlètic Barceloneta. I sigui hivern, tardor, primavera o estiu ens deixen estar ben molls i no passar ni una gota de fred. A les seves instal·lacions podreu gaudir d'una piscina màgica, situada a peu de platja, exterior, de 25 x 20 m i, sí, climatitzada. Gràcies! Us ho confessem: nedar-hi a primera hora mentre veiem com surt al sol... ens deixa sense respiració.

Advertising
Arsenal Masculí Barcelona

Arsenal Masculí Barcelona

Això és només terra d'homes. Aquest centre, situat a la part alta de Barcelona, és d'autèntic luxe. És el típic gimnàs on podríem veure a un James Bond barceloní. Potser, en el seu cas, trobaria a faltar a alguna dona però l'aigua l'ajudaria a passar les penes. A l'Arsenal masculí també us hi podeu capbussar a l'hivern i a l'aire lliure: aquí trobem una piscina exterior climatitzada de 25 metres, amb solàrium i... un relaxant jacuzzi!

David Lloyd Club Turó
©David Lloyd Club Turó

David Lloyd Club Turó

Esports Les Corts

Us sona el Club Turó? És un dels centres de tennis amb més tradició de Barcelona. Des de fa uns anys, però, es va redibuixar sota el segell d'una multinacional britànica dels clubs de tennis i fitness: David Lloyd. Tot i això, per les seves parets se segueix respirant un aire força tradicional i de socis de tota la vida. Aquí les piscines també estan obertes tot l'any i és l'exterior de 20 m la que està climatitzada i us espera perquè us remulleu sense por!

Advertising

Club Natació Barcelona

Esports Ciutat Vella

Són veïns amb els de la Barceloneta i és difícil quedar-se'n amb un dels dos. Al Club Natació Barcelona hi anaven els nostres avis a jugar a pilota basca i, ara, hi anem nosaltres a nedar. Són sinònim d'aigua! De fet, tenen fins a quatre espais on fer braçades: la piscina nova de l'escullera, la del globus, la salada i la de nadons. N'hi ha dues exteriors, doncs, una de les dues, a l'hivern també està a temperatura agradable i permet posar-se el banyador i el casquet sense por de quedar-se congelat.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising