Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Arena Classic
Arena Classic

Els clubs gais de referència

Per ballar i intimar fins a la matinada

Escrit per
Sebastià Portell
Publicitat

L'escena LGBTI a Barcelona és una de les més diverses i petardes d'Europa i no és difícil topar amb qualsevol de les festes d'ambient que se celebren regularment, ja siguin per a nois, per a noies... o la resta. Aquí teniu recopilats alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat quan es tracta de fer una copa i de moure l'esquelet al ritme que més us estimuli!


NO T'HO PERDIS: la Barcelona més drag

Arena Madre
 • Clubs
 • Dreta de l'Eixample

Aquesta és la discoteca del grup Arena que no tanca mai. Hi trobareu una gran pista de ball amb música house i comercial, una cambra fosca i un públic bastant jove aficionat a portar samarreta ajustada i poca màniga. Els dilluns sempre hi ha striptease i els dimarts i els dimecres acostuma a haver-hi algun tipus d'espectacle.

El Cangrejo Raval
 • 4 de 5 estrelles
 • Locals de nit
 • Ciutat Vella

Tendra és la nit, deia aquell i es va quedar sol perquè tots eren al Cangrejo. El Cangrejo, aquest local preolímpic en la Barcelona que vol ser post i no se'n surt, el Cangrejo, amb el seu cartell de coloraines de 'Barri Sèsam', és un descans per a la ciutat que es mou a cop d'ordenança cívica. La gentada balla cada cap de setmana a ritme de Los Chichos i Lola Flores en un cel de castanyoles daurades i les parets estan farcides de fotos d'actrius clàssiques que conserven el mateix foc als ulls que una flamenca. Entre boira de nicotina i pells enganxoses de licor de préssec i cervesa, les potes del cranc que presideix el local em recorden que aquest Cangrejo potser no camina cap enrere, però sempre va cap a una altra direcció. No és l'únic crustaci que viu al Cangrejo. N'hi ha un altre de daurat, que es manté enganxat a la paret de color blau, on la clientela s'hi fa fotos. Jo veig en la paret de blau nit un vestit llarg de l'Ava Gadner, recollit per un fermall de cranc brillant d'ulls vermells arrelat a l'inici de la pitrera. Però l'Ava Gadner no hi és aquesta nit i les reines són transvestits d'exotisme de veïna de replà amb títols nobiliaris com Gilda, la cachonda de Cádiz. El Cangrejo és una catedral on els altars s'atorguen en funció de la llargària de la cua, de la folklòrica. Juga a l'equívoc de versions a l'oli de majas desnudas que no se sap ben bé si són majas. Els clients del Cangrejo ho reivindiquen i omplen cada divendres i dissabte els espectacles d'aquestes do

Publicitat
Metro
 • Locals de nit
 • Eixample

Un local sota terra on més d'un ha trobat el cel. Dues pistes de ball per les que es reparteixen els amants del petardeig i de l'electrònica més ballable, cambra fosca, i una acurada programació de cafè-teatre la matinada dels dilluns.

Arena Classic
 • Locals de nit
 • Eixample

La música més 'petarda' és la banda sonora d'aquest local de la família Arena, que aplega gent de totes les tendèncias sexuals amb l'objectiu comú de passar-s'ho bé gastant la sola de la sabata.

Publicitat
 • Locals de nit

Si sou amants declarats de l'univers drag, del xou LGBTI més esbojarrat i de la farra del Gaixample, el Believe és el vostre lloc. Amb saraus diaris que combinen música, humor i transgressió, aquest petit temple del petardisme situat al carrer Balmes és la casa de festes com Allioli Olé i Plastic Dolls o personalitats com DJ Pam Pool, la Nenuco, Extasis Liquuid, Caballota o Michelle Divine. Un lloc per a fer-se creients!

 • Locals de nit
 • Eixample

Un espai mixte on ells i elles poden viatjar musicalment en el temps entre els anys 70 i l'actualitat. Aquí pot sonar de tot: des de l'últim èxit de Lady Gaga a la banda sonora de 'Heidi' .

Publicitat
 • Locals de nit
 • Eixample

El germà petit de El Cangrejo del Raval és un dels locals que millor funcionen del Gaixample. Hi podreu ballar èxits recents i música nacional en bona companyia. No és tan 'kitsch' com el seu parent més pròxim però déu n'hi do..

 • Música
 • Eixample

Pertanyent al Grup Arena, la Sala Tango Noches és un dels locals de festes més actius de la ciutat. Acullen, setmana rere setmana, el sarau I'm Going Bananas!, per als amants dels plàtans i del potassi (no patiu, que també tenen la Peach House, pels que prefereixen la música house i els préssecs...), així com la nova festa Foolisia, amb un especial gust pel reggaeton i els ritmes llatins sense complexes, o la festa mensual PopAir, on els ossos i amics hi són especialment benvinguts. La Tango no és un tongo!

Publicitat
Moeem
 • Locals de nit
 • Eixample

Local de copes gai, d'ambient 'hetero-friendly', això sí. La seva banda sonora, força eclèctica, busca satisfer tothom i va des del pop i el dance fins a l'R&B més contemporani. De vegades organitzen festes especials i alguna tarda hi trobareu aperitiu gratis, a més dels seus sofàs on estirar-vos a xerrar i intimar amb qui volgueu.

 • Música
 • Sants - Montjuïc

Safari Disco Club, situada al costat de la parada de metro de Tarragona, és una de les joies de la corona de l'ambient nocturn LGBTI a la ciutat. Cada dissabte hi trobareu la festa YASS!, amb dos ambients dedicats al pop i a la música house, la festa temàtica mensual Tanga o altres delícies del petardisme de base com per exemple el Cuenca Club, un espai on fer tot allò que normalment us fa vergonya fer i que acabeu fent a la dutxa o a la sala d'estar: karaokes, disfresses bizarres i molt més. Si sou aventurers, Safari és la vostra casa.

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat