Els clubs gais de referència

Per ballar i intimar fins a la matinada

Arena Classic

La música més 'petarda' és la banda sonora d'aquest local de la família Arena, que aplega gent de totes les tendèncias sexuals amb l'objectiu comú de passar-s'ho bé gastant la sola de la sabata.

Llegir-ne més
Eixample

Arena Madre

Aquesta és la discoteca del grup Arena que no tanca mai. Hi trobareu una gran pista de ball amb música house i comercial, una cambra fosca i un públic bastant jove aficionat a portar samarreta ajustada i poca màniga. Els dilluns sempre hi ha striptease i els dimarts i els dimecres acostuma a haver-hi algun tipus d'espectacle.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample
Advertising

Arena Vip

Un espai mixte on ells i elles poden viatjar musicalment en el temps entre els anys 70 i l'actualitat. Aquí pot sonar de tot: des de l'últim èxit de Lady Gaga a la banda sonora de 'Heidi' .

Llegir-ne més
Eixample

Cabaret Berlin

L'antic i mític Bailén 22 fa temps que funciona com a discoteca. És un club elegant i sofisticat on es reuneix gent 'guapa' i diversa amb ganes de passar-s'ho bé.  Els més moderns no es perden les festes del dissabte, capitanejades per personatges i DJ com ara Jordi Chicletol, Arnau Obiols o Gerad Estadella.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample
Advertising

Metro

Un local sota terra on més d'un ha trobat el cel. Dues pistes de ball per les que es reparteixen els amants del petardeig i de l'electrònica més ballable, cambra fosca, i una acurada programació de cafè-teatre la matinada dels dilluns.

Llegir-ne més
Eixample

Comentaris

2 comments
Marta B

i qualsevol kafeta del Brot Bord!!!!

Joan P

Y ultimamente un bar llamado Betty Ford´s.