Lligar a Barcelona: noia busca noia

Guia lèsbica per lligar a Barcelona, els millors llocs conèixer noies lesbianes, locals imprescindibles i altres trucs per aconseguir els millors resultats
Lligar amb lesbianes
© Iván Moreno
Advertising

A les lesbianes ens agrada la proximitat, ja practicàvem el Km 0 abans que s’inventés el concepte. En general, mirem els ulls abans que les tetes, sondegem el gest que faci emergir les afinitats invisibles i ens faci vibrar totes les cordes del desig. Parlem, escorcollem coincidències i deixem que flueixi el que hagi de fluir. I això ho aconseguim als llocs on ens sentim més a gust, on som més nosaltres mateixes.

I és que abans que res busquem passar-ho bé, perquè és un fet: si irradies felicitat i alegria és molt més fàcil convertir-te en el fanalet que totes esperem trobar si sortim a lligar, en aquella persona que ens il·lumini la vida, que ens tregui de nosaltres mateixes, una estoneta o per sempre més...

Gràcia i Sant Gervasi han deixat de ser el feu de les lesbianes, com ho havien estat temps enrere. El Gaixample va tenir la seva època daurada, però últimament la bandera dels colors de l’arc de sant Martí s’ha agermanat amb l’estendard de la diversitat del barri del Raval. L’ambient ja no és sinònim de gueto i s’ha descentralitzat. Un exemple el trobem en la varietat de locals ravalers on podeu conèixer noies a qui els agraden les noies.

Podeu anar a sopar a La Monroe, el Manolito i el restaurant ja veterà de Las Fernández. Són ideals per fer una copa, La Penúltima, el Madame Jasmine i La Casa de la Pradera, on a més podreu ballar si hi trobeu un espai. Això sí, haureu de tenir activat el sensor per destriar entre la varietat de tendències sexuals.

Barcelona és una ciutat moderna, de moda, i la moda d’ara són les festesperiòdiques, que es fan cada quinze dies, una vegada al mes... o que canvien d’ubicació contínuament. Aquests saraus deslligats de la rutina, únics i irrepetibles, agraden cada cop més. Així que si teniu ganes de sortir de festa i lligar a Barcelona, hi ha opcions per a tots els gustos.

Si us va la cosa més alternativa i moderna, heu de seguir Les Fatales, SomosLas o la Muerta Sánchez, allà on punxin aquestes discjòqueis us topareu amb noies que hi entenen segur. Normalment actuen a l’Apolo i en locals del mateix Raval. Les festes vermuteres del VenTú! els diumenges també són un pol d’atracció.

Si sou més de 40 Principales o del 'petardeo' de tota la vida, i us ve de gust estar envoltades principalment de lesbianes, passeu per la festa Stupenda a l’Aire, pel Girlicious del grup Matinée, la Silk BCN i la Melon Party, i atentes al que preparen Las Vecinas del Cuarto!

Ara bé, en una ciutat tan oberta com Barcelona és fàcil que us surtin lesbianes de sota les pedres. A la facultat, a la feina, a la botiga del barri o al teu mateix carrer, hi pots trobar una coincidència de mirades. Així que només es tracta d’activar la intuïció i deixar-te portar. Al capdavall, fer cas de les complicitats és el que més funciona.

Aplica't

Tinder

Ara bé, si la natura no t'ha dotat d'un bon sensor intuïtiu, si sortir de festa no és el teu fort, o si avui no tens ganes de moure't del sofà, sempre pots entrar a les aplicacions de cites Wapa i Tinder i descobriràs que el catàleg és divers i ric. Hi ha opcions per a tots els gustos i les edats. I, a més, ben a prop d'on ets. Ah! I no descartis endur-te alguna sorpresa si t'hi trobes algú que no t'esperaves. Siguin benvingudes les sorpreses!

Punts calents

Melon Party

Festes i DJ

Per saber on i quan es fan les festes tant de només noies com aquelles on trobaràs de tot, fes-te’n seguidora als Facebooks respectius. I per estar al corrent d’on punxen les discjòqueis més festives, també.

Bars i pubs, Bars

La Casa de la Pradera

icon-location-pin El Raval

El Raval és un bon lloc per anar. La Casa de la Pradera és des de fa quatre anys al carrer de Carretes, i s'hi cou una alegria 'queer' dins una atmosfera de barri.

Time Out diu
Advertising
Manolito
©IreneFernandez
Restaurants, Mediterrània

Manolito

icon-location-pin El Raval

El Manolito és el cosí germà de La Casa de la Pradera, i és per anar-hi a menjar i prendre una copa amb més calma.

Time Out diu
Girlicious

Party hard

Organitzada pel grup Matinée, Girlicious Lesbian Party és una de les festes lèsbiques més multitudinàries de Barcelona. A més, aquest agost organitzen un esdeveniment que durarà cinc dies. Al Facebook hi trobareu tota la informació.

Advertising