Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Casa Àsia

 • Llocs d'interès
 • El Guinardó
 • preu 0 de 4
 1. Casa Àsia
  ©Maria DiasCasa Àsia
 2. Casa Àsia
  Foto: Casa Àsia
 3. Casa Àsia
  Foto: Casa Àsia
 4. Casa Àsia
  Foto: Casa Àsia
Publicitat

Time Out diu

Casa Àsia és l'organisme públic de referència d'Europa que impulsa les relacions amb la regió d'Àsia-Pacífic a través de projectes i activitats

La regió d'Àsia-Pacífic és un dels nous centres de gravetat del planeta. El Consorci Casa Àsia treballa per contribuir al coneixement i l'impuls de les relacions amb les societats d'Àsia i el Pacífic, en els àmbits institucional, econòmic, cultural i educatiu, a través del disseny de societats innovadores i sostenibles.

En clau cultural i educativa, la institució organitza tallers, conferències i altres esdeveniments que tenen lloc a l'espai annex, a la nau de Can Tiana; compta amb un punt d'informació (InfoAsia), la mediateca (Centre de documentació especialitzat a Àsia-Pacífic), i aules per a cursos de llengües i diverses disciplines asiàtiques que es programen durant tot l'any.

Entre els seus objectius hi ha posar en comú projectes entre Espanya i els països d'Àsia-Pacífic, aconsellar i acompanyar empreses i emprenedors per dissenyar estratègies de posicionament a Àsia, i ofereixen cursos de llengües i disciplines asiàtiques per a nens i joves.

Activitats i formació

El centre ofereix diversos tallers de formació que varien segons la setmana, encara que sempre n'hi ha algunes relacionades amb les llengües asiàtiques, com ara tallers d'introducció a la cal·ligrafia o la pintura xinesa.

El ventall d'activitats encara és molt més ampli, encara que també varien constantment, es divideixen sempre en nou categories: cinema, cultura, diplomàcia pública, diversitat i interculturalitat, economia i empresa, política i societat, lleure, educció inclusiva i, finalment, també hi ha les opcions a distància.

Asian Film Festival Barcelona

Tot i que impulsen altres projectes com l'Àsia Innova, l'Escola de Bambú i Barcelona Coral Àsia, l'Asian Film Festival Barcelona (AFFBCN) és un dels més rellevants de l'Estat. L'AFFFBCN presenta cada any projeccions procedents de 25 països d'Àsia que es presenten principalment als Cinemes Girona, CaixaForum i la Filmoteca de Catalunya.

A banda d'oferir una oferta cinematogràfica seleccionada, l'AFFFBCN facilita l'accés del públic barceloní i de tot l'Estat a les produccions asiàtiques, a més de servir com un esdeveniment de trobada de la indústria del cinema.

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez

Detalls

Adreça
Pavelló Sant Manuel
Capella dels Infants Orfes, C/ d'Elisabets, 24
Barcelona
08001
Horaris
De dl. a dj. de 9 a 14; Dv. de 9 a 15 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà