Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

CaixaForum

  • Museus i institucions
  • La Font de la Guatlla
  1. CaixaForum
    © Maria DiasCaixaForum
  2. CaixaForum
    © Maria DiasCaixaForum
Publicitat

Time Out diu

Aquesta antiga fàbrica tèxtil va ser dissenyada per Puig i Cadafalch i és una de les obres mestres del Modernisme. Gran part de l'últim segle va ser utilitzada com a barraques de la policia i, posteriorment, va ser abandonada.

La Fundació La Caixa la va comprar i la va reconstruir mantenint l'estructura de maons original i es va excavar la part inferior per crear una entrada molt moderna, obra de Arata Isozaki, un mural de Sol Lewitt, un auditori, una llibreria i una biblioteca. A més de les col·leccions permanents d'art contemporani, hi ha tres espais per a exposicions temporals.

Detalls

Adreça
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
La Font de la Guatlla
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1-L3-FGC)
Preu
Entrada general 4 €
Horaris
De dl. a dg. i festius, de 10 a 20 h. Dc. de juliol i agost de 10 a 23 h.

Què hi ha ara mateix

Déus, mags i savis. Les col·leccions privades dels artistes

Aquesta peculiar exposició mostra l’obra de deu artistes (Miró, Tàpies, Rosa Amorós, Miquel Barceló, Georg Baselitz, Luis Feito, Joan Hernández Pijuan, Manolo Millares, Susana Solano, Hiroshi Sugimoto) a la vegada que posa al descobert les seves col·leccions privades. Donant al col·leccionisme la importància que mereix, la mostra permet conèixer més profundament aquests artistes; les seves obsessions i interessos creatius, a través de les obres que han recollit, guardat i cuidat.

Mòmies d'Egipte

  • Exposicions

Fins al 26 de març, el CaixaForum acollirà una mostra que reconstrueix la vida de sis mòmies d'Egipte que provenen d'una col·lecció del British Museum. L'estudi d'aquestes ha permès crear un testimoni sobre quina és la història d'elles i també serveix per a donar a conèixer la cultura de l'Antic Egipte, on l'acció de momificar un cos ajudava que la persona arribés en el millor estat al més enllà per sobreviure a la mort. Les figures que s'exposen daten d'entre els 800 i 150 anys a.C i ha estat gràcies a tecnologies avançades i sense desembolcallar les figures que han pogut analitzar les mòmies i els processos que utilitzaven per la curació dels cossos.

'Symphony' al CaixaForum

  • Clàssica i òpera

Voleu ser un músic més d'una gran orquestra? Sentiu-vos enmig d'una gran experiència musical? Gaudir d'un viatge inèdit al cor de la música clàssica? Deixeu-vos portar per 'Symphony' i descobrireu noves maneres amb què posar la vostra pell de gallina!L'experiència immersiva audiovisual i permanent 'Symphony', instal·lada a CaixaForum de Barcelona, ​​farà que gaudiu i visqueu la música clàssica com mai ho havíeu fet: amb tecnologia de Realitat Virtual que us farà sentir les notes dins del vostre cos.En una primera sala, gaudireu d'una projecció audiovisual en una gran pantalla i un sistema de so envoltant que us donarà l'oportunitat de submergir-vos en un univers d'imatges i sons. Després, dirigits per la prodigiosa batuta del director Gustavo Dudamel i acompanyats de més dels cent músics que integren la prestigiosa Mahler Chamber Orchestra, podreu ser partícips d'un gran espectacle on sonaran composicions de Beethoven, Bernstein i Mahler. Només posar-vos les ulleres, us trobareu a l'escenari del Gran Teatre del Liceu i llestos per experimentar què se sent estant dins d'una orquestra.Voleu ser músics per un dia? Reserveu entrades per a aquesta experiència immersiva que ha estat guardonada amb nombrosos premis i en què la vostra vista i oïda quedaran envaïdes per algunes de les millors peces de la història de la música.

Publicitat
També t'agradarà