Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Castell de Montjuïc

  • Llocs d'interès
  • Sants - Montjuïc
Montjuic castle
© Olivia Rutherford / Time Out
Publicitat

Time Out diu

Situat al cim de la muntanya més carismàtica de Barcelona, el Castell de Montjuïc és un escenari d'infinitat de passatges crucials de la història de Barcelona, alguns d'ells bastants foscos. Antigament era la seu del Museu Militar, una institució que el 2009 va marxar, traslladant la seva col·lecció a Figueres.

El Castell és ara un espai museïtzat gestionat per l'Ajuntament. Els visitants poden passejar per les instal·lacions, pujar als merlets per tenir bones vistes de Barcelona i anar de pícnic al fossat. Hi ha una cafeteria a la Plaça d'Armes i diferents exposicions temporals trauen profit tant les instal·lacions com diferents temàtiques relacionades amb la muntanya i els seus diferents usos al llarg de la història.

També s'ha remodelat l'espai d'acollida i s'han restaurat els grafitis fets pels presos que van ocupar algunes de les cel·les, espais que ara admeten l'entrada només mitjançant visites guiades.

Detalls

Adreça
Ctra. de Montjuïc, 66
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Transport
Espanya (L1, L3 i FGC) i després bus 150 per pujar al Castell. També s'hi pot pujar mitjançant el Telefèric de Montjuïc.
Preu
5 euros. 3 euros per a parats, majors de 65, famílies nombroses i socis del consorci de biblioteques.
Horaris
Hivern de 10 a 18 h. Estiu de 10 a 20 h.
Publicitat
També t'agradarà