1. CC Barceloneta
  © CC BarcelonetaCC Barceloneta
 2. Centre Cívic Barceloneta
  Foto: Instagram / @cadena_chico
 3. Centre Cívic Barceloneta
  Foto: Instagram / @_fabriziobarraphoto_
 • Llocs d'interès | Espai públic
 • preu 2 de 4
 • Ciutat Vella

Centre Cívic Barceloneta

El Centre Cívic Barceloneta és un espai compromès amb el barri que ofereix una gran varietat d'activitats culturals i infantils

Publicitat

Time Out diu

A prop de la platja hi ha el Centre Cívic Barceloneta, un espai per a la gent del barri que està compromès a oferir oportunitats i activitats de cultura de qualitat. Al centre podreu trobar tallers diversos, classes de dansa, exposicions temporals, activitats per a nens... Tota una varietat per gaudir de la Barceloneta des de l'art i la cultura.

Un dels punts forts del Centre Cívic és l'oferta de classes de dansa. Des de dansa africana, passant per K-Pop i fins a ballet, hi ha una gran diversitat de disciplines per triar i provar. Solen ser temporals, de dos mesos, i estan al voltant dels 50 €. A més, també ofereixen classes de pilates, ioga o twerk, entre d'altres.

Quins tallers fan?

Els tallers varien segons la temporada, entre els quals trobareu, més enllà dels anteriors, alguns sobre salut i creixement sexual, música, cuina i sostenibilitat, monogràfics i activitats, arts escèniques i circ, arts visuals i plàstiques, ball i moviment, tallers relacionats amb el barri i, per descomptat, els de dansa.

Casal Infantil

El Centre Cívic Barceloneta ofereix un espai per a menors de 0 a 17 anys amb diverses activitats adaptades a cada edat. Per als nens de 0 a 3 anys hi ha Petita Infància, un espai per a famílies amb materials didàctics per estimular els més petits. La zona de Casal Infantil està destinada per a menors de 4 a 11 anys, on es duen a terme activitats com a ludoteca, activitats esportives, sortides culturals i a la natura, i molt més. El Projecte Franja és el que acull els més grans, adolescents de 12 a 17 anys, on també ofereixen tallers, trobades i dinàmiques, entre altres activitats.

Detalls

Adreça
Conreria, 1
Barcelona
08003
Transport
Barceloneta (Línies: L4)
Preu
€€
Horaris
Dl. a dv. de 9 a 22 h. Ds. de 10 a 15 h i de 16 a 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà