Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán

 • Llocs d'interès
 • Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
 1. Centre Cí­vic Vallvidrera-Vázquez Montalbán
  Foto: Ajuntament de Barcelona
 2. Centre Cí­vic Vallvidrera-Vázquez Montalbán
  Foto: Ajuntament de Barcelona
 3. Centre Cí­vic Vallvidrera-Vázquez Montalbán
  Foto: Ajuntament de Barcelona
 4. Centre Cí­vic Vallvidrera-Vázquez Montalbán
  Foto: Ajuntament de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

El Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán centralitza diverses propostes i activitats culturals i de lleure del barri de Vallvidriera

Si sou dels que no us agrada quedar-vos a la vostra zona de confort i provar coses noves, el Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán té un ventall d'opcions per a tots els gustos. Gran part de la vida popular del barri de Vallvidrera es concentra en aquest centre municipal inaugurat el juliol del 2022 que recull i centralitza propostes associatives i culturals del barri. Podreu triar entre activitats culturals, musicals, xerrades i exposicions, o d'altres com les ambientals o els tallers infantils que apropen la cultura als més petits mitjançant activitats per a tota la família.

Quins tallers ofereixen?

Els tallers i activitats varien segons la setmana o més que sigui, però, encara que vagin canviant, sempre hi haurà una variada oferta per triar. Els àmbits en què es divideixen són: tallers segons l'estació on es trobin; activitats culturals de música, arts escèniques i exposicions, entre d'altres; cicles culturals; aula ambiental; l'espai infantil amb activitats i espectacles familiars; un espai per a joves; un espai digital que ofereix tallers per a la gent gran, així com per a nens i serveis de consulta; i un espai per potenciar i fomentar el barri.

El vermut dels dissabtes

A més de les activitats i els tallers, el centre cívic també ofereix la cultura popular d'una manera diferent i més propera. Un dissabte al mes, organitzen un vermut musical a l'aire lliure amb música en directe amb artistes locals per potenciar talent emergent del barri i de la ciutat.

Biblioteca Collserola-Josep Miracle

Al mateix edifici on es troba el Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán hi ha la Biblioteca Collserola-Josep Miracle, que es va inaugurar el 2002. La biblioteca dona servei al barri de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes i al districte de Sarrià-Sant Gervasi. El centre és obert a tothom i trobareu documents i llibres de temàtica diversa, així com revistes, assaigs, articles, premsa diària i altres serveis com ara l'accés a internet gratuït. Tot i que podreu trobar col·leccions de tota mena, la biblioteca està especialitzada en hàbits saludables.

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez

Detalls

Adreça
Elisa Moragas i Badia, 16-34
Barcelona
08017
Transport
Peu del funicular
Horaris
Dl. i dv. de 15 a 21.30 h; Dt, dc., i ds., de 10 a 14 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà