Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

23è Concurs Internacional de Roses Noves

  • Llocs d'interès
Roses parc de cervantes
Foto: Òscar Giralt
Publicitat

Time Out diu

Barcelona celebra el 23è Concurs Internacional de Roses Noves del 12 al 14 de maig

Coincidint amb la temporada de floració de roses, el Parc de Cervantes acull el 23è Concurs Internacional de Roses Noves, que se celebra del 12 al 14 de maig i que forma part del circuit internacional que cada any premia els millors nous exemplars cultivats pels obtentors de noves varietats de roses d’arreu del món. Les varietats que s'hi presenten són inèdites i mai han estat comercialitzades.  

A banda de poder visitar el roserar, també hi ha moltes activitats gratuïtes, com el taller per a aprendre a descriure, identificar i dibuixar el cant dels ocells, a càrrec del biòleg Pere Alzina, divendres de 17.45 h a 19.45 h; les visites comentades al Roserar a càrrec de Teresa Garcerán o de la Fàbrica del Sol, o la votació 'Rosa Ciutadana', cada dia de 10 h a 20 h, en l’espai de Concurs entre d'altres. El darrer dia, a les 13.30 h, es farà la proclamació del Palmarès general i el Palmarès de la Rosa Ciutadana, també a la carpa d’activitats.

Encara que les activitats són gratuïtes, per a participar-hi és imprescindible la inscripció prèvia a la carpa d’informació, ja que els grups de visita són de vint persones com a màxim. 

Escrit per
Mireia Servitje

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà