Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Parc de Cervantes

Parc de Cervantes

Llocs d'interès Pedralbes
Parc de Cervantes
1/2
Ajuntamemt de BarcelonaParc de Cervantes
Parc de Cervantes
2/2
© Ajuntament de BarcelonaParc de Cervantes

Time Out diu

Aquest parc es troba al barri de Pedralbes i just al costat de la zona universitària. Té una peculiaritat especial: 11.000 roserars de 245 varietats de roses diferents, la qual cosa fa d'ell tot un espectacle quan es produeix la floració de les flors a primavera.

A banda de la natura, podeu gaudir d'obres d'art com ara l'escultura d'estil constructivista 'Rombes bessons' del prestigiós Andreu Alfaro i la d'estil clàssic 'Adam', de Jacinto Bustos, una de les obres més populars d'aquest artista. També hi trobareu dos monòlits, un de pedra dedicat a l’escriptor i diplomàtic Àngel Ganivet, signat per l’escultor Jaume Monràs, i un altre en homenatge a Concha Espin obra de Juan Díaz de la Campa.

En el pla dels serveis i equipaments, hi podreu trobar taules de ping- pong i una àrea de joc infantil. Entre els elements arquitectònic de visita obligada hi ha la pèrgola coberta de flors i vegetació que recorda un conte de fades.

La història de l'indret es relaciona amb les roses ja des de principis de segle xx. A final de la dècada dels 80, al roserar s'hi van celebrar concursos populars de roses tallades, que van tenir enorme èxit. Aquest és l'orígen de l’actual Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, que s'acostuma a celebrar cap a meitat de primavera.

Publicat

Detalls

Adreça Av. Diagonal, 708
Pedralbes
Barcelona
08034
Transport Zona Universitària (M: L3)
Contacte
Horaris De maig a setembre de 10 a 21 h.
També t'agradarà