Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Llac de Can Dragó

  • Llocs d'interès
  • Sant Andreu
Can Dragó piscina
Publicitat

Time Out diu

El llac de Can Dragó és la piscina més gran de Barcelona i una espectacular platja urbana integrada amb el Centre Esportiu Municipal Can Dragó

Aquest enorme llac artificial a l'aire lliure és l’oasi particular dels veïns de Nou Barris. Està dins del complex esportiu Can Dragó que, al llarg dels seus 15.000 metres quadrats, ofereix la piscina més gran de Barcelona, que és també una de les piscines descobertes més atractives de la ciutat. No solament serveix per fer una capbussada contra la calor: també ens deixa a l’abast una àmplia zona de gespa per estirar-se a prendre al sol, llegir i jugar... També podeu aprofitar per fer una mica d’esport o passejar pel parc de Can Dragó.

D’instal·lació ferroviària a espai enorme d’esport i oci

El llac de Can Dragó és una de les manifestacions més rotundes d’un llarg procés de dècades de reivindicacions veïnals i intervencions municipals esglaonades. Els terrenys abandonats per RENFE on ara s’ubica el parc de Can Dragó van ser comprats per l’Ajuntament de Barcelona. La finalitat era construir els habitatges i equipaments públics que demanava el teixit associatiu de Nou Barris, un districte bastant allunyat del centre de la ciutat. Després de diverses fases i del corresponent impuls dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, que va suposar el desenvolupament de zones verdes i instal·lacions esportives, va arribar la posada en marxa d’aquesta enorme piscina i platja urbana.

Horaris i preu de les entrades

El llac de Can Dragó acostuma a obrir-se al públic els mesos de juny, juliol i agost. Els horaris fluctuen lleugerament en funció del moment de l’estiu, així que és recomanable consultar la informació més actualitzada al lloc web del mateix espai. L’entrada serveix per entrar al llac i utilitzar les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal Can Dragó.

Les tarifes fluctuen bastant segons les edats dels visitants: els nens i nenes i les persones amb targeta rosa poden entrar a preu reduït o molt reduït. A més de l’entrada individual, es poden adquirir abonaments de 10 entrades, abonaments mensuals o abonaments de temporada.

Com arribar al llac de Can Dragó

El llac és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Per saber com arribar-hi, pots consultar les diverses opcions de transport públic (com les línies 1 i 5 del metro o els autobusos 62, 96 o 128) a través de l’eina de planificació de recorreguts de Transport Metropolità de Barcelona (TMB).

Escrit per
Ignasi Franch

Detalls

Adreça
Rosselló i Porcel 7-11
Sant Andreu
Barcelona
Transport
Fabra i Puig, Sant Andreu (M: L1) Virrey Amat (M: L5)
Preu
15 a 64 anys: 9 €. 6 a 14 anys i titulars de targeta rosa: 6.30 €. 0 a 5 anys: 2,55 € (assegurança)
Horaris
Oberta a l’estiu en diferents horaris, consultar el lloc web
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà