Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors piscines de Barcelona

Les millors piscines de Barcelona

Si no voleu platja, a Barcelona també hi ha piscines on passar la calor

piscines barcelona
Advertising

La gran protagonista de l'estiu és la platja. No obstant això, Barcelona disposa també de desenes de piscines en magnífiques condicions, fins i tot algunes són descobertes i amb accés públic durant els tòrrids mesos de més calor. Hi trobareu opcions per a tots els gustos i butxaques, des de les més luxoses a les més populars ubicades a parcs i jardins on els nens podran xapotejar sense cap perill. Bon bany!

NO T'HO PERDIS: Les 10 millors platges de Catalunya.

Esports, Piscines

CEM Parc de la Ciutadella

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Bany i pícnic

Ens insisteixen que pugem al terrat del Centre Esportiu Municipal de la Ciutadella (Passeig de Circumval·lació, 1), que s’hi està molt bé. La piscina descoberta és llarga i poc profunda (1,10 metres) però l’espai és acollidor i tranquil, ideal per combinar una estona de lectura amb els banys de sol, xipollejos i quatre llargs. L’entrada val per a tot el dia i dóna accés a totes les instal·lacions del complex.

Joan Miro
© Olivia Rutherford / Time Out
Llocs d'interès, Parcs i jardins

Parc de Joan Miró

icon-location-pin Esquerra de l’Eixample

La Platja de l'Eixample tanca després de 31 anys. Però no us preocupeu, l'Ajuntament us proposa un plan B. La piscina nova està situada al Parc de Joan Miró i obrirà les seves portes a partir del dia 25 de juny. Es tracta d'un espai infantil que conta amb nombrosos jocs d'aigua (circuits aquàtics, lliscadors i aspersors). Les instal·lacions van dirigides a famílies amb fills de 0 a 12 anys i té una capacitat total de 120 persones. L'espai obrirà diàriament, de 10 a 20 h, i permet una estància màxima de dues hores. L'entrada costa 1,60 euros per persona i, si voleu anar en grup, hi ha un abonament per deu persones per 8,90 euros. 

Advertising
Esports

Club Natació Atlètic Barceloneta

icon-location-pin Ciutat Vella

El mar de fons

És un solàrium de luxe, amb hamaques i vistes al mar Mediterrani o a l’arquitectura de ferro de la torre de Sant Sebastià. Parlem, esclar, del Club Natació Atlètic Barceloneta (Plaça del Mar, s/n) i de les seves dues piscines descobertes: la de 20x13 és més lúdica que la climatitzada de 25x21, amb carrils per nedar sense distraccions ni obstacles.  Podreu fer el mort en aigües dolces i salades sense moure-us dels antics banys de Sant Sebastià.

Esports, Piscines

Cooperativa d'Aigües

icon-location-pin Ubicació

Entre els arbres i l'autopista

Agafeu els ferrocarrils i baixeu a La Floresta, on us espera la piscina de la Cooperativa d’Aigües, amagada entre arbres i l’autopista. Els nens poden submergir-se sense por a la piscina petita; els adults que vulguin nedar de forma plàcida ho aconseguiran durants els mesos de juny, juliol i agost.

Advertising
Llocs d'interès

Llac de Can Dragó

icon-location-pin Sant Andreu

La piscina més gran de Barcelona

Aquest enorme llac artificial és l’oasi particular dels veïns de Nou Barris. Amb més de 15.000 metres quadrats, el complex esportiu ofereix la piscina més gran de Barcelona i una àmplia zona de gespa per estirar-se a prendre al sol, llegir, jugar o el que vulgueu... Són vacances!

Llocs d'interès, Platges

Zona de banys del Fòrum

icon-location-pin El Besòs i el Maresme

La platja sense sorra

Al Fòrum t’hi pots anar a remullar, però no a una platja tal i com s’entén tradicionalment sinó a un espai guanyat al mar a base de ciment. A la zona de banys del Fòrum s’ha amansit un pany de mar per transformar-lo en una gran piscina d’aigua salada de poca profunditat, ideal per fer un xip-xop.

Advertising
Esports

Can Caralleu

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

Als peus de Collserola

Els pins fan olor i el soroll de la ciutat sembla que quedi lluny; és l’indicatiu que sou a la falda de Collserola, a Can Caralleu (Esports, 2-8). Us podreu remullar a les dues piscines i seure a la gespa sense patir pel sol, però també hi ha espai per als que es vulguin daurar, a tocar d’una pineda amb molta ombra, i zones per als que no renunciïn al pícnic.

 Complex Esportiu Valldoreix piscina

Complex Esportiu Valldoreix

L'escapada

La recerca de piscina ideal pot ser l’excusa per allunyar-vos de la civilització. Agafeu el cotxe (o els ferrocarrils) fins a Valldoreix per passar el dia a les piscines del complex esportiu (Brollador s/n) i, si la calor ho permet, animar-vos amb el pàdel. L'entrada general és de 6,52 euros els dies feiners i de 7,34 euros els caps de setmana.

Advertising
Llocs d'interès

Piscines Bernat Picornell

icon-location-pin Sants - Montjuïc

Capbussades olímpiques

El lloc ideal per emular en Michael Phelps és aquesta piscina de dimensions olímpiques. A més a més, els dissabtes no festius de 21 a 23 h la piscina coberta funciona com a zona de bany nudista. Així podreu comprovar quines són les vostres marques sense el banyador. I això ens inspira una idea: per evitar controvèrsies sobre banyadors permeables o impermeables, proposem que a partir d’ara tots els nedadors competeixin a pèl!

Advertising