Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Parc de Diagonal Mar

 • Llocs d'interès
 • Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
 • preu 0 de 4
 1. Parc Diagonal Mar, de Paco Elvira
  Foto: Paco Elvira
 2. Parc de Diagonal Mar
  Foto: Ajuntament de Barcelona
 3. Parc de Diagonal Mar
  Foto: Ajuntament de Barcelona
 4. Parc de Diagonal Mar
  Foto: Ajuntament de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

El parc de Diagonal mar és el segon més gran de Barcelona i compta amb zones com un llac, una zona infantil, un camp de futbol i una zona per patinar

Braços de formigó que són com onades, monticles coberts d'herba i, de fons, una barreja de blocs immensos, moderns i de vidre i grans xemeneies que recorden el fabril passat del barri. Sí, som al parc de Diagonal Mar. Just abans d'arribar a la zona més diàfana, on hi ha el camp de futbol... Sorpresa! Uns tobogans gegants ens esperen. El millor? Que són amplíssims. Vaja, ideals perquè us llenceu tota la família junta. Un consell? Porteu una peça o un cartó per relliscar millor!

El parc de Diagonal Mar és el segon parc més gran de Barcelona i un dels que val la pena visitar, tan sols com amb els més petits. Està dissenyat perquè no destaqui a la ciutat que, igual que Barcelona, també acaba al mar. Tot l'espai està ordenat per camins i llarguíssims bancs de formigó que separen i ordenen els espais i placetes. Gràcies al seu innovador disseny, el parc forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Història

L'espai on hi ha actualment el parc eren uns terrenys que pertanyien a una antiga fàbrica. El matrimoni d'arquitectes Benedetta Tagliabue i Enric Miralles van aprofitar la gran extensió per aixecar un parc de 14 hectàrees el 2002. Amb l'objectiu de convertir Barcelona en ciutat pionera en originalitat i arquitectura sostenible, va néixer el parc Diagonal Mar, ple d'ecosistemes i on la natura va passar a ser controlada per la mà de l'home.

Un parc infantil

Tot i que l'espai és obert per a tothom, destaca una innovadora zona infantil on els més petits poden enfilar-se, llençar-se pels tobogans, saltar entre blocs de vidre i estirar-se en petites muntanyes d'herba d'una manera segura. A banda, també hi ha un camp de futbol i una zona per patinar que també podeu aprofitar els que ja no sou tan nens.

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez

Detalls

Adreça
Llull, 350
Barcelona
08019
Contacte
Veure Web
Transport
Selva de Mar (Línies: L4), El Maresme/Fòrum (Línies: L4)
Preu
Gratis
Horaris
De l'1 de novembre al 31 de març: de 10 a 19 h; De l'1 d'abril al 31 d'octubre: de 10 a 21 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà