Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Parc de la Creueta del Coll

Parc de la Creueta del Coll

Llocs d'interès
1 de 5 estrelles
(1Comentari)
Parc de la Creueta del Coll
Foto: Scott Chasserot Parc de la Creueta del Coll

Time Out diu

Aquest parc va ser construït el 1987 pels arquitectes Josep Martorell i David Mackay, en una antiga pedrera. L'atractiu del parc és una gran llac (els veïns es banyen a l'estiu) i una escultura d'Eduardo Chillida, Elogi a l'Aigua. 50 tones de granit suspeses en l'aire. Amb la calor, el llac és la principal atracció del parc. Amb una superfícies de 2.700 metres quadrats, té una altura màxima de 60 centímetres i un aforament de 840 persones. Cap a la meitat de l'estany hi ha un illot amb palmeres i datileres i al darrere s'hi estén una esplanada de terra amb una zona de jocs infantils, dues taules de ping-pong i una cistella de bàsquet.

Publicat

Detalls

Adreça Pg Mare de Déu del Coll, 77
Barcelona

Transport Vallcarca (L3)
Preu Entrada individual: 2.35 €. Familia nombrosa: 1.10 €. A partir de les 18 h: 1.35 €. Entrada per a grups: 2.35 €. Majors de 65 anys i menors d'1 any: Gratis. Abonament 10 sessions: 17,70 €.
Horaris De 10 a 20.30 h

Els usuaris diuen (1)

1 de 5 estrelles

Average User Rating

1 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:1
LiveReviews|1
1 person listening

El lago es realmente decepcionante. El precio de acceso es excesivo. La zona de picni son dos mesas a pleno sol. Esta prohibido comer en el cesped lo cual limita mucho. La zona de sombras es mínima: tres árboles. Los baños estan viejos, sucios y deteriorados. Además, a medio dia llegó el camión de limpieza de desagües, con lo cual el olor era insoportable. El lago es pequeño y la escultura pierde todo sentido al encontrarse tras un muro que impide captar la esencia de la misma: el reflejo sobre el agua. No hay paneles informativos sobre la escultura. Lo positivo que tiene es el hecho de poder llevar a niños pequeños ya que es una piscina muy poco profunda.