Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Restaurants en erupció

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Restaurants en erupció

Time Out Barcelona en associació amb aigua Sant Aniol

Advertising

Selecció de restaurants on podreu gaudir d'un bon àpat, acompanyat d'aigua mineral d’origen volcànic Sant Aniol, vinguda directament de la Garrotxa.

Lasarte

4 de 5 estrelles
Restaurants Cuina creativa Eixample

L'ambaixada de Martín Berasategui a l'hotel Condes de Barcelona s'ha convertit en un dels restaurants imprescindibles de Barcelona, on el xef ofereix el bo i millor de la seva creativitat.

Les Quinze Nits

Restaurants Mediterrània El Gòtic

És un dels primers restaurants i dels més punters del Grup Andilana. La seva ubicació, en plena Plaça Reial, ja li dóna un punt a favor. L’estil del local és elegant amb reminiscències modernistes. La seva fórmula d'èxit és una extensa carta basada en una cuina de mercat i mediterrània, a molt bon preu.

Advertising

BistrEau

Restaurants Cuina creativa Dreta de l'Eixample

Al restaurant Bistreau Hotel Mandarin el Xef del Mar, com és conegut Angel León, proposa amb nocturnitat i alevosia (ja que només está disponible de nit i amb reserva): la mesa. Una sola taula, la taula del xef, col·locada davant del finestral de la cuina, on poden seure fins a dotze persones. Veureu jugar al xef i el seu equip amb peixos, algues i fins i tot amb plàncton.

Mont Bar

Quan s'ajunten dues ments creatives com la de l’aranès Iván Castro i el xef Daniel Benitorafe només poden sortir coses bones. El resultat: Mont Bar, un gastrobar on convergeixen la tradició dels restauradors aranesos i la inquietud d’un equip jove que aboca la seva creativitat en tots els seus plats. Amb una presentació perfecta, el foie amb figues de temporada o l’ostró francès al natural amb granissat de Bloody Mary faran les nostres delícies. La carta de vi i la decoració mantenen la mateixa dosi d’exquisidesa.

Advertising

Miu

Al Miu demostren que l’elegància no està renyida amb la tradició. Aquesta taverna nipona (Izakaya) conjuga l'avantguarda mediterrània i japonesa.
Ens teletransportem directament al Japó mentre devorem els seus superbs fideus trufats acompanyats d’aigua Sant Aniol. El seu Maguro tartar, tacs de tonyina amb salsa japonesa i rovell d’ou de guatlla és per llepar-se els dits, i és imperdonable sortir d’aquí sense tastar els nigiri de foie i els makis d’anguila.

La Dolça Herminia

La Dolça Herminia és un racó exquisit, situat molt a prop de la Via Laietana. Aquí podreu menjar bé i a bon preu, però us aconsellem anar-hi amb temps, ja que no accepten reserves. La seva cuidada decoració encaixa perfectament amb els petits detalls que realcen la seva cuina. I és que tot i tenir un receptari dels de tota la vida, elaborat a foc lent, són els punts marcadament contemporanis els que fan brillar els seus arrossos i fideuades.

Advertising

Grill Room

En el cor de la ciutat, a tocar de Rambles, trobem un edifici modernista que data del 1902 i que ben segur us cridarà l'atenció: és el restaurant Grill Room. La seva proposta informal als fogons es basa en el producte de temporada i un grill, una bona combinació per maridar amb el xampú, que aquí no és cosa de neteja sinó el vi frizzante de creació exclusiva que s’adiu a la perfecció amb la brasa.

Crêpe

Crep Nova Sarrià

Crep Nova és un indispensable del barri de Sarrià. A pocs llocs es pot dir que aconsegueixin el pa de crep al seu punt i que després no ens sentim estafats amb el preu!  Les amanides i plats combinats també són una gran opció. Tot i ser una creperia, un del seus forts són les pizzes, la més mítica és la de pernil ibèric, la que sempre demana Piqué quan va als seus locals. Amb la crep de Nutella ens lleparem els dits literalment!

Advertising

La Fonda

El primer que crida l’atenció de La Fonda, a part de les mítiques cues quilomètriques que es formen a la seva porta a l’hora de dinar i sopar, és la seva ubicació en un emplaçament modernista. L'ambient és bulliciós i animat. La seva cuina és de base mediterrània amb aportacions culinàries internacionals. Els plats que preparen no són massa sofisticats, però estan bons. Cal destacar que la relació entre qualitat i preu no està gens malament, tenint en compte la quantitat i la qualitat dels productes que serveixen. 

Citrus

Restaurants Mediterrània Dreta de l'Eixample

El millor d’aquest establiment, sense desmerèixer el menjar, són les seves increïbles vistes panoràmiques al passeig de Gràcia. La carta del Citrus és llarga i variada. La seva línia gastronòmica se centra en una cuina mediterrània, amb tocs creatius. Com en la resta de Restaurants en Erupció, el Citrus els àpats es mariden amb aigua mineral d’origen volcànic Sant Aniol, vinguda directament de la Garrotxa.

El Nacional

Restaurants Marisc Dreta de l'Eixample

Un dels motius per anar a El Nacional Barcelona per descobrir un concepte de local gastronòmic nou a Barcelona. És l'únic local de la ciutat que té aquestes característiques. Parlem d'un espai amb més de 2.600 metres quadrats útils que ofereix àmplia varietat de productes, i diferents ambients on menjar. En aquest establiment trobareu quatre barres especialitzades en vins, cerveses, ostres i còctels; i quatre restaurants temàtics: la Paradeta, la Llotja, la Taperia i la Braseria. 

Advertising

La Rita

Restaurants Catalana Dreta de l'Eixample

Que no us enganyi l'aparença formal de La Rita , i és que la germana petita de la dolça Herminia no té res a envejar-li. Amb el segell de qualitat del grup Andilana, reconegut per la seva predilecció pels productes de qualitat i de mercat; ens garanteix una bona experiència culinària com demostren les espectaculars cues que es formen davant de les seves portes.

Mussol (Diagonal)

Restaurants A la brasa Dreta de l'Eixample

L'opció que mai falla: El Mussol (Av. Diagonal, 488). Però d’entre tots els establiments hem de reconèixer que el de Diagonal té alguna coseta que el fa especial, potser són les rajoles, els dos nivells o les antigues neveres de fusta. El que més destaca és el cor del restaurant, la seva brasa de carbó d’alzina. I és que el millor de El Mussol són les seves graellades de verdura de temporada i de l’hort. Les carns són un altre dels seus punts forts.

Advertising
Disfrutar
©FerranSendra/ElPeriódico

Disfrutar

Restaurants

El restaurant Disfrutar fa honor al seu nom, i us assegurem que no us enganya. El còctel Casañas – Castro - Xatruch és explosiu, eren peces clau del restaurant El Bulli i ara han obert aquest restaurant al centre de Barcelona, després de triomfar a Cadaqués amb el Compartir.  D’inspiració mediterrània però empenyent cap a una experiència gastronòmica més complexa, segueixen oferint plats per a compartir amb format degustació per crear una experiència conjunta. 

Market

Restaurants Mediterrània Eixample

El Market és un espai decorat amb bon gust, amb la clara finalitat de convertir-lo en un local atractiu i funcional. Els seus punts forts són un ambient agradable i una bona relació qualitat-preu. El restaurant és gran, així que si teniu un sopar de grup amb els antics companys d'EGB que heu retrobat per Facebook, és un lloc molt adient.
La cuina és senzilla i variada. La oferta és bàsicament mediterrània, però té tocs creatius.

Advertising

La Botiga

Restaurants Mediterrània Dreta de l'Eixample

La Botiga despunta gràcies a uns preus populars i una cuina mediterrània que, sense allunyar-se de la tradició, no cau en els tòpics habituals. A La Botiga hi prima l’originalitat: els bunyols de truita amb escuma de maionesa o el carpaccio de salmó i rap amb bolletes d’alvocat en són prova. Tot acompanyat d’una decoració diàfana i impol·luta.

Restaurant Crema Canela

El Crema Canela

Crema Canela és un petit restaurant que recorda a les botigues d’ultramarins d’abans. La seva cuina és una fusió entre mediterrània i oriental. El seu punt fort és la possibilitat de fer un mix culinari molt interessant: espècies orientals amb plats d’aquí. Aprofiteu la seva fantàstica terrassa amb vistes a la Plaça Reial!

Àbac

4 de 5 estrelles
Restaurants Cuina creativa Sarrià - Sant Gervasi

Jordi Cruz va tornar la segona estrella Michelin de l'Àbac, i el va tornar a convertir en el restaurant imprescindible d'alta gastronomia a Barcelona. Ha conquerit aquest statuts mitjançant una cuina plena de mestria i sofisticació, per tocar el cel, alhora que plena de respecte per la tradició catalana.

Advertising

Basílico

Restaurants Mediterrània Eixample

En un local espaiós i funcional però càlid i amb llum natural, s'ofereix una cuina mediterrània amb influències asiàtiques. A la seva carta trobem plats com el carpaccio de salmó farcit de guacamole, bastonets de blat de moro i vinagreta de soja o les mandonguilles orientals amb gambes i salsa de tamarindo.

Cafè

Moka

Si ets dels que pensen que a Les Rambles ni acosar-s’hi, t’ho hauràs de repensar... I és que el cafè del restaurant Moka és un dels millors que podràs trobar a Barcelona, punt de trobada i carta amb bona relació qualitat-preu. La seva petita terrassa et donarà un altre punt de vista per gaudir de la calma d’un bon cafè mentre tot va a tota presa al teu voltant.   

Advertising
Famen restaurant

Famen

José Manuel García és l’artífex d’aquest restaurant de cuina creativa que podem trobar a Gràcia. Amb uns preus frugals i una cuina molt variada, la seva carta es composa de cassoles, pastes, amanides, ous, carns, peixos, carpaccios i postres. És un lloc idoni per anar-hi en grup, i combinar els plats es converteix en tot un entreteniment que fa que formis part de l'experiència gastronòmica. Una recomanació, els carpaccios. Tots. Acompanyats d’aigua Sant Aniol per no abaixar el sabor. També brutals les patates Famen.


Draps

Draps

Aprofitant l’escapadeta del cap de setmana, si aneu a Girona us proposem el Draps, no us decebrà. Perfecte relació qualitat-preu i un servei immillorable. Han fet del seu concepte innovador la seva màxima: menjar per a compartir, amb grans taules on podrem seure amb altres clients. Els àpats seran més amables, més càlids i més acollidors. La seva és una cuina de temporada, i l’especialitat són les carns, des de l'hamburguesa de poltre de Pla de l’Estany fins al magret d’ànec. Molt curiosos els menús temàtics: aniversari, treball, sefardí, romàntic... Els plats són enormes en tots els sentits, tant de mida com de sabor!

Advertising
El Bambarol

El Bambarol

Molts cops quan pensem en dietètica i nutrició el primer que eliminem dels nostres pensaments són les excursions gastronòmiques. Però els amics del Bambarol es regeixen per dues màximes: la cuina de temporada i la conserva de les qualitats organolèptiques dels aliments. Fent l’ullet a les cuines orientals i en un ambient on regna la fusta, la calidesa l’aporta un equip professional amb més de 15 anys d'experiència. La seva formulació és la combinació de tapes, amb una carta dividida en tapes fredes i calentes. La seva especialitat: el ceviche. Ah, i no us oblideu de preguntar per les tapes fora de carta

restaurant de la Laia

Restaurant de la Laia

El restaurant de la Laia el trobareu al barri de Sant Gervasi, una petita joia molt ben atesa pels seus amos: en Raúl (als fogons) i la Laia (al saló), que et faran sentir com a casa. Aquí tot és molt cuidat, i són les petites coses les que marquen la diferència: l’oli solidificat, la melmelada de flors o el romesco de xocolata. Si us animeu, tasteu el conill a la xocolata blanca, us farà salivar!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising