Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sitges Tapa a Tapa 2014!

Sitges Tapa a Tapa 2014!

El certamen Sitges Tapa a Tapa us ofereix fins al diumenge 13 d’abril 33 creacions gastronòmiques d’alta volada maridades amb una canya o un quinto d’Estrella Damm. I tot a un preu d’escàndol: 2,50 euros!

Alenti (Photographer: joan valera)
1/33
Photographer: joan valera1r de Maig, 19. Tf: 93 811 47 90
Ateneu Popular de Sitges (Photographer: joan valera)
2/33
Photographer: joan valeraSant Bartomeu, 40. Tf: 688 903 188
Bodega Candelaria (Photographer: joan valera)
3/33
Photographer: joan valeraAv. Artur Carbonell, 12. Tf: 93 894 09 13
Cafè Roy (Photographer: joan valera)
4/33
Photographer: joan valeraParellades, 9. Tf: 93 811 02 69
Cañateca Prado (Photographer: joan valera)
5/33
Photographer: joan valeraFrancesc Gumà, 6-14. Tf: 93 112 68 72
Casa Hidalgo (Photographer: joan valera)
6/33
Photographer: joan valeraSant Pau, 12. Tf: 93 894 38 95
Casa Tecla (Photographer: joan valera)
7/33
Photographer: joan valeraSant Francesc, 9. Tf: 93 894 80 21
Dehesa Santa Maria (Photographer: joan valera)
8/33
Photographer: joan valera1r de Maig, 3. Tf: 93 811 44 47
Di7 (Photographer: joan valera)
9/33
Photographer: joan valeraSant Bonaventura, 17. Tf: 93 811 57 03
Eguzki (Photographer: joan valera)
10/33
Photographer: joan valeraSant Pau, 3. Tf: 93 811 03 20Pg. de la Ribera, 56-57. Tf: 93 894 73 74
El Bar Ullo (Photographer: joan valera)
11/33
Photographer: joan valeraSant Pau, 39. Tf: 93 811 03 69
El Cable (Photographer: joan valera)
12/33
Photographer: joan valeraBarcelona, 1. Tf: 93 894 87 61
Izarra (Photographer: joan valera)
13/33
Photographer: joan valeraMajor, 22. Tf: 93 894 73 70
Kva (Photographer: joan valera)
14/33
Photographer: joan valeraMajor, 12. Tf: 93 173 93 89
L'aixeta (Photographer: joan valera)
15/33
Photographer: joan valeraPg. de Vilafranca, 4. Tf: 93 811 26 46
L'avinyet (Photographer: joan valera)
16/33
Photographer: joan valeraPg. de Vilafranca, 4. Tf: 93 811 26 46
La Barata (Photographer: joan valera)
17/33
Photographer: joan valeraEspalter, 21.  
La Formatgeria de Sitges (Photographer: joan valera)
18/33
Photographer: joan valeraSantiago Rusiñol, 34. Tf: 630 675 976
La Granja Major
19/33
Major, 35. Tf: 93 811 09 81
La Granja Parellades (Photographer: joan valera)
20/33
Photographer: joan valeraParellades, 4. Tf: 93 811 49 62
La Guineu (Photographer: joan valera)
21/33
Photographer: joan valeraBarcelona, 20. Tf: 609 521 155
La incidència del factor IV (Photographer: joan valera)
22/33
Photographer: joan valeraBonaire, 25. Tf: 93 894 82 62
La Kassoleta (Photographer: joan valera)
23/33
Photographer: joan valeraJesús, 55. Tf: 93 894 82 62
La Pícara (Photographer: joan valera)
24/33
Photographer: joan valeraSant Pere, 3. Tf: 93 811 02 85
Los Vikingos (Photographer: joan valera)
25/33
Photographer: joan valeraMarquès de Montroig, 7-9. Tf: 93 894 96 87
Louise se va (Photographer: joan valera)
26/33
Photographer: joan valeraPg. Vilafranca, 5. Tf: 93 811 04 72
Nieuw Amsterdam (Photographer: joan valera)
27/33
Photographer: joan valeraParellades, 70.
Pic Nic (Photographer: joan valera)
28/33
Photographer: joan valeraPg. de la Ribera, s/n. Tf: 93 811 00 40
Pinxet (Photographer: joan valera)
29/33
Photographer: joan valeraPg. de la Ribera, 5 (Cal Pinxo). Tf: 93 894 86 37
Quebo Marketplace (Photographer: joan valera)
30/33
Photographer: joan valeraFrancesc Gumà, 7. Tf: 93 894 16 17
Sports Bar (Photographer: joan valera)
31/33
Photographer: joan valeraPg. de la Ribera, 48. Tf: 93 811 11 00
Taberna Guria (Photographer: joan valera)
32/33
Photographer: joan valeraSant Pere, 30. Tf: 619 139 834
Xampú Xampany (Photographer: joan valera)
33/33
Photographer: joan valeraPg. de Vilanova, 6. Tf: 93 816 88 57
Advertising

La quarta edició del certamen Sitges Tapa a Tapa permet assaborir les millors tapes de la vila del Garraf a un preu que fa riure. Fins al diumenge 13 d'abril, per 2,50 euros us posaran una tapa d'altura acompanyada d'un quinto o una canya d'Estrella Damm. Però no penseu que per tan pocs diners només us donaran unes patates de bossa, uns cacauets o unes olives farcides! Ben al contrari: la gràcia d'aquest certamen és que els 33 establiments que s'hi han adherit serveixen unes racions sofisticades elaborades amb productes de primera qualitat. I és que Sitges Tapa a Tapa és també un concurs gastronòmic en què tothom que tasta les racions pot dir la seva. Sí, tothom!

Tapes originals, divertides i delicioses
Els 33 establiments que participen a la ruta han tret tot el suc a les seves bones arts gastronòmiques per oferir la seva millor tapa i realment han aconseguit creacions úniques, saboroses i fins i tot amb un toc d'humor. Us vindria de gust, per exemple, una Relaxing cup of café con leche? A El Cable (Barcelona, 1) no us oferiran una beguda quasi olímpica sinó que s'han tret dels fogons un suquet de gambes i rap sobre fons de patata amb escuma d'allioli servida en una tassa de cafè. I a Pinxet (pg. de la Ribera, 5) podreu tastar l'original Carxokotxa, una cullera de carxofa amb cocotxa de lluç i cansalada ibèrica. Tampoc no hauríeu de deixar de tastar el Sex Pistols de Louise Se Va (pg. de Vilafranca, 5), un sorprenent polo de botifarra amb un crocant de xocolata, avellanes, encenalls de pell de taronja i xarop de gerds presentat sobre una galeta de gelat.

Alta gastronomia en miniatura

Una altra proposta ben llaminera és l'ou a baixa temperatura amb oli de trufa, una delícia que us serviran al Cafè Roy (Parellades, 9), mentre que a L'Avinyet (Jesús, 12) us cruspireu El jardí de l'Avinyet, una pasta brisa amb emulsió de guacamole coronat amb seitons. Els productes de temporada també són presents en aquestes meravelles culinàries, com ara la Tapeta de Quaresma de La Kassoleta (Jesús, 55-57), un farcellet de bacallà amb cigrons i puntes d'espàrrecs verds. I això són només uns pocs exemples. Aprofiteu per fer un volt per Sitges i tasteu tapes de campionat amb un quinto o una canya Estrella Damm. Repetim, per 2,50 euros!

Tasta, vota... i (potser) guanya!
A més de gaudir d'aquestes tapes extraordinàries podeu participar en un concurs amb premis molt sucosos. Busqueu la butlleta de participació als establiments coŀlaboradors i cada vegada que tasteu una tapa demaneu que us posin un segell. Com més en recopileu, més possibilitats tindreu de guanyar. Entre tots els participants es sortejarà un sopar a un restaurant amb estrella Michelin, tres caps de setmana en un hotel de luxe, i dues participacions gratuïtes a Ia ruta Sitges Tapa a Tapa de l'any. ¿Us imagineu poder assaborir totes les racions i canyetes Estrella Damm per la patilla? Deixeu de somiar: tots cap a Sitges!

També t'agradarà

Restaurants

Restaurants a Sitges

Per saciar la gana entre pel·lícula i pel·lícula Tot sobre el Festival de Sitges Menjar a Sitges Per saciar la gana entre pel·lícula i pel·lícula Quan un assisteix al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ja sap que les jornades cinematogràfiques seran llargues. Perquè no us quedeu sense forces, us hem seleccionat alguns dels bars i restaurants més interessants de Sitges perquè sacieu l'apetit entre pel·lícula i pel·lícula. El Cable El Cable és ja una institució per a tot autèntic sitgetà: és el bar de tapes de tota la vida, el punt de trobada oficial. Regentat per la tercera generació de la família que li va donar vida l’any 1940, aquest emblemàtic bar de tapes continua delectant tota ànima que s’hi deixi caure amb unes braves de bandera, una truita que us convertirà en devots, i unes croquetes que ni les de l’àvia en un dels seus millors dies. I això només per començar. Continueu investigant les seves delícies casolanes amb una canya ben tirada a la mà que us quedi lliure. Us sentireu com a casa. Nem El Nem és un lloc de sorpreses. Començant perquè la seva carta de tapes i postres canvia cada mes, i continuant perquè tot el que hi trobes surt d’un colador de creació i d’una voluntat insaciable d’experimentar amb gustos i combinacions. Podeu trencar el gel tastant els ‘nems’, els tradicionals rotllets vietnamitas que dónen nom al local, i continuar el banquet sota les recomanacions del personal. Si us topeu a la carta amb el salmó marinat i l’steak tartar

Viatge

Restaurants del Garraf

La Nansa Des del 1963, el restaurant La Nansa és un referent de la cuina tradicional catalana a Sitges. L'arròs a la sitgetana, que a banda del marisc incorpora les salsitxes com a un dels ingredients bàsics, és un dels seus plats més coneguts. També us servirà uns magnífics canelons, sípia estofada, llamàntol amb cargols de marge i carxofes arrebossades. I si us ve de gust podreu delectar-vos amb una copa de malvasia. L'establiment, molt acollidor, està decorat amb motius mariners i es troba a pocs metres del centre i del passeig. Genito Tapes actualitzades amb ingredients de proximitat són la marca de la casa del Genito, un restaurant situat al centre de Vilanova. Hi trobareu amanides, mongetes del ganxet, secret, o ous estrellats amb patates. No hi falta un bon nombre d'originals i suculents 'montaditos', així com embotits ibèrics i formatges, que si us agraden us podreu emportar a casa, ja que l'establiment també ven directament al públic alguns dels seus productes. Els seus esmorzars també són molt recomanables. Marejol A primera línia de mar i amb unes magnífiques vistes a la platja de Ribes Roges es troba el restaurant Marejol, un establiment que destaca per la seva cuina marinera. Així, les especialitats són les gambes, els escamarlans i els peixos salvatges, tots ben frescos i procedents de la llotja de Vilanova. Els arrossos i els tradicionals ranxos mariners com l'all cremat són altres de les delícies que podreu tastar al Marejol, un restaurant on també gaudireu de

Advertising
Viatge

Les 10 millors platges

5 platges per accedir-hi en cotxe Platja del Portitxol Situada entre les viles de l’Escala i Sant Martí d’Empúries, la platja del Portitxol és un bell sorral envoltat per un bosc de pins que arriba pràcticament fins a la riba de mar. La platja d’aigües tranquiŀles i fina sorra daurada està protegida a banda i banda per formacions rocoses: pel sud, la punta dels Coves, entapissada de pins i amb grans roques de formes curioses que se submergeixen en el mar; i pel nord, els penya-segats coneguts com Muscleres Petites, que la separen de la platja veïna de Les Muscleres o del Convent. Aquestes formacions protegeixen la Platja del Portitxol alhora que generen una zona d’aigües reposades i poc profundes, una espècie de gran piscina ideal per remullar-se sense capbussar-se o perquè hi juguin els nens. Platja Illa Roja Situada en un entorn idíŀlic de roques i pins, la cala d’Illa Roja es caracteritza per les seves aigües transparents i perquè està presidida per una prominent illeta rocosa d’un color vermellós que li dóna el nom. És un lloc tranquil, sense aglomeracions, amb sorra de gra gruixut i color daurat amb un pendent d’entrada al mar bastant pronunciat. És una platja nudista de prestigi internacional –per això és freqüentada per turistes estrangers–, a la qual únicament s’hi accedeix després d’un bonic passeig a peu pel camí de ronda, que juntament amb un entorn agrest i els penya-segats que l’envolten, contribueix a la seva fama de petit oasi amagat en plena natura. Platja del

Viatge

Les millors escapades

Rutes de 48 hores per descobrir el millor de casa nostra 48 hores més a... El Maresme Una escapada per gaudir del mar i les serres del litoral El Camp de Tarragona i la Costa Daurada De la Tàrraco romana a les aspres terres del Priorat El Garraf i el Penedès Costes escarpades i gust de cava i vi El Vallès Un món ple d'activitat i de racons per descobrir La Catalunya Central El cor que batega sense pressa i sense pausa El més vist Els actors i les actrius catalans més sexis Descobreix quins són els intèrprets més guapos del país El blog de teatre Brutus Per Andreu Gomila La cartellera de Barcelona El més vist 10 edificis d'arquitectura singular Els edificis que han marcat tendència entre els arquitectes de tot el món Barcelona és un aparador arquitectònic inacabable. Tota la ciutat, des de la cantonada més insignificant, dibuixa un mapa de 2.000 anys de problemes i solucions. La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, dels nínxols on s'adotzenava la classe treballadora fins a les grans infraestructures faraòniques. Perquè, contra la voracitat del totxo pel totxo i la tendència, tan catalana, de tapar els problemes amb formigó, a Barcelona sempre hi ha hagut moviments a contracorrent, com el GATCPAC, arquitectes preocupats per obrir horitzons, per repensar la ciutat i reformar-la des d'un urbanisme integrador. Hem volgut fixar-nos en petits edificis on s'hi han fet grans revolucions. I per fer-h

Advertising