Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquàrium de Barcelona

  • Museus i institucions
  • La Barceloneta
  • preu 2 de 4
  1. Aquàrium
    Foto: Aquàrium
  2. L'Aquàrium de Barcelona
    Pere Vivas / L'Aquàrium
Publicitat

Time Out diu

Des de 1995, a l'Aquàrium hi viuen diverses espècies marines i és un referent a nivell mundial en temàtica mediterrània. No només amb la col·lecció d'animals i fauna, sinó també amb el seu vessant educatiu i de preservació que fa més de 25 anys que funciona a la ciutat i amplia els seus recursos. 

Aquesta casa marina compta amb 11 mil exemplars de més de 450 espècies de diversos racons del món. Hi ha 66 aquaris mediterranis i tropicals, a més d'una de les zones més aclamades pels visitants com el túnel transparent de 80 metres de llarg per on animals com taurons, rajades i pops entre d'altres, neden per sobre teu mentre creues la peixera. A més, no només podreu gaudir d'animals sinó també de la fauna marina de diverses zones com Mar Roig, el Carib o la Gran Barrera de Coral australiana. 

L'Aquarium també compta amb dues exposicions permanents (Planeta Aqua i Explora!) els més petits podran aprendre sobre la importància del medi aquàtic al planeta i descobrir espècies com la papallona de mar, les piranyes o els axolots.

Escrit per
Maria Llinares

Detalls

Adreça
del Port Vell, Moll d'Espanya
Barcelona
08039
Transport
Drassanes (M: L3), Barceloneta (M: L4)
Preu
25 € entrada general
Horaris
Des de les 10 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà