Caprichos de Apolo: un cicle de concerts amb garantia

Si t'agrada l'Apolo, també t'agradarà l'exquisit cicle de concerts que programa la sala
Sala Apolo
Sala Apolo
Per Time Out en col·laboració amb Sala Apolo |
Advertising

Que la Sala Apolo és una de les millors sales de concerts de Barcelona ja se sap. Però el que potser és menys conegut és que, a banda de ser un dels espais favorits pels grups i pels promotors de música en viu a la ciutat per muntar-hi directes, la sala també té el seu propi cicle de concerts.

Es diu Caprichos de Apolo, i el nom no és cap caprici: la programació la componen artistes no triats en funció de criteris comercials, sinó exclusivament pel seu valor artístic, sense preocupar-se tant per omplir la sala com per oferir al públic propostes d'altíssima qualitat. Atenció a la programació dels pròxims mesos, amb grans figures veteranes i grups per descobrir.

RECOMANAT: I si ets fan de l'Apolo, no et perdis el llibre i la pel·lícula del 75 aniversari de la sala.

Música, Llatina i world music

Caprichos de Apolo: Eduardo Paniagua

icon-location-pin La [2] de l'Apolo, El Poble-sec
icon-calendar

Si creieu que l'Apolo és només una sala per a músiques modernes, el concert del madrileny Eduardo Paniagua, una autoritat pel que fa a la música andalusí, la que s'interpretava a la península Ibèrica a l'edat mitjana, quan estava sota domini musulmà. Música de trobadors, peces sefardites i les cantigues d'Alfons X el Savi en un concert ple de misticisme.

Música, Jazz

Caprichos de Apolo: Tank & The Bangas

icon-location-pin La [2] de l'Apolo, El Poble-sec
icon-calendar

Només de Nova Orleans, on la música t'acompanya del bressol al taüt, en podria sortir un grup com Tank & the Bangas. Un 'ensemble' format per nou músics i liderat per la veu soul de dibuix animat de Tarriona 'Tank' Ball, que combina rock, gospel, funk i folk en una proposta personalíssima.

Advertising