Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jamboree
Jamboree

El Jamboree celebra 25 anys de jazz amb Mas i Mas

'Jamboree & San Miguel 25 years together' commemora el quart de segle de Mas i Mas a la jazz cava amb concerts especials

Time Out en col·laboració amb Mas i Mas
Publicitat

Fa 25 anys que el Jamboree obre cada vespre portes al número 17 de la plaça Reial per oferir jazz en directe (en dues sessions a les 20 i a les 22 h) i 'clubbing' amb música negra fins a la matinada. Aquesta és la fórmula amb què el grup Mas i Mas va rescatar la veterana jazz cava barcelonina, la sala que als anys 60 havia posat Barcelona al mapa del jazz internacional, on hi havia tocat Chet Baker, Ornette Coleman i Dexter Gordon, entre molts altres, i que havia abaixat la persiana el 1968 quan la Gauche Divine va canviar el bebop pel disseny de Bocaccio.

També és la fórmula gràcies a la qual ara en poden celebrar aquest aniversari amb una programació especial durant tot el desembre que vol ser un homenatge als músics que van protagonitzar aquell segon origen. Baixem les escales del Jamboree per endinsar-nos en alguns dels concerts més destacats de la programació de l'aniversari.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat