Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els Vespres d'Hivern

Els Vespres d'Hivern

Música Universitat de Barcelona , Eixample divendres 4 febrer 2022 - divendres 25 febrer 2022 Gratis
Maria Hein
Foto: Marta Mas / @leentrelineas Maria Hein

Time Out diu

L'exquisit cicle d’artistes emergents de tots els divendres de febrer al Paranimf de l’edifici històric de la UB

Flamenco Queer, Brigid Mae Power, Maria Hein i Nil Ciuró protagonitzen Els Vespres d’Hivern, l'exquisit cicle d’artistes emergents de tots els divendres de febrer al Paranimf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, amb entrada gratuïta i reserva prèvia. 

Divendres 4, enceta el cicle Flamenco Queer, duo que reivindica la inclusivitat del flamenc fruit de la convivència amb les comunitats queer i transvestida del Raval i el Poble-sec. 'Canción del mariquita' és la seva carta de presentació (invitacions a partir del 20 de gener). 

Divendres 11, la pintora i cantautora folk irlandesa resident a Londres Brigid Mae Power presenta el seu tercer disc, 'Head above the water', acompanyada del multiinstrumentista i productor Peter Broderick (invitacions partir del 27 de gener). 

Divendres 18, la felanitxera Maria Hein presenta el seu disc de debut, 'Continent i contingut' (Hidden Track Records, 2021): un preciós compendi de cançons de folk delicat (invitacions disponibles a partir del 3 de febrer).

Divendres 25, el pianista, compositor i productor Nil Ciuró presenta 'Oversoul' (2021), un disc de minimalisme evocador publicat pel segell suec 1631 Recordings (invitacions disponibles a partir del 10 de febrer).

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment http://www.ub.edu/vespres/
Lloc de la ubicació Universitat de Barcelona
Adreça Gran Via de les Corts Catalanes, 585
Eixample
Barcelona

Transport Universitat (M: L1, L2)
Preu Gratis

Dates i hores

També t'agradarà