Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sala Apolo
Time Out BarcelonaSala Apolo

Tot el que podràs veure (i ballar) a l'escenari Apolo del BAM 2018

El 23 de setembre la Sala Apolo se suma a la Mercè i instal·la al Paral·lel un escenari per celebrar el seu 75 aniversari a la festa major de Barcelona

Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Publicitat

Durant tot aquest 2018, la Sala Apolo està celebrant el seu 75 aniversari amb tota mena d'activitats i esdeveniments especials, i per la Mercè havien de fer-la grossa. Aprofitant la festa major de la ciutat, la longeva sala de concertsuna de les millors de la ciutat– munta un escenari al Paral·lel per homenatjar la icònica artèria canalla de Barcelona, que reunirà alguns dels artistes més destacats del BAM 2018, prestigiós festival musical que des de fa 25 anys se celebra durant la Mercè.

Els concerts seran el diumenge 23 a partir de les 16 h i fins a la matinada, al bell mig de les festes de la Mercè, i els grups i artistes que hi actuaran dibuixen un recorregut per la Península Ibèrica, amb músics locals, estatals i internacionals de diferents gèneres musicals, amb important presència de Portugal, en tant que Lisboa és la ciutat convidada de la Mercè d'enguany. No us perdeu una oportunitat per felicitar els 75 anys a l'Apolo, reivindicar el Paral·lel i celebrar la festa major de la vostra ciutat amb la millor música.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat