ARTUR MAZZ & DA FUNKY DEMOCRATS
© Edi PouARTUR MAZZ & DA FUNKY DEMOCRATS

La discoteca fantasma: ARTUR MAZZ & DA FUNKY DEMOCRATS

El Parlament ha aprovat la moció per desobeir l’Estat i presentar el seu propi candidat a Eurovisió: el projecte funk-rock d’Artur Mas

Publicitat

La proposta de desobeir l’Estat espanyol ha prosperat amb els vots de JxS i la CUP: Catalunya tindrà representació pròpia a Eurovisió 2017. Tota l’oposició ha votat en contra de presentar-hi una cançó catalana, excepte Sonia Sierra de Ciutadans, que ha votat en solitari a favor de PerreoPelSí.

La votació ha sigut caòtica, amb els diputats del PP desplegant cartells de “Massiel sí, Mas no”, i cantant 'Europe is living a celebration' en senyal de protesta (no han cantat la cançó espanyola que anirà a Eurovisió 2017 perquè no se la sap ningú).

El grup que representarà Catalunya serà Artur Mazz & Da Funky Democrats, el nou projecte musical de l’expresident Mas. “Sí, vaig fer un pas al costat… però després vaig fer un pas endavant, un enrere, mitja volta i sense adonar-me’n ja estava ballant com James Brown”. Per aquest projecte, Mas compta amb coristes de luxe, com Irene Rigau i Joana Ortega, conegudes com les Funky Democrats. “Hem escollit el funk-jazz perquè agrada molt als països del nord, i nosaltres volem demostrar als europeus que som moderns, demòcrates i enrotllats”.

El Tribunal Constitucional ja ha afirmat que l’expedició catalana no podrà actuar a l’escenari d’Eurovisió, però Mas ja té preparada una alternativa: “Tranquils,farem un escenari de cartró a les portes de l’oficial”. De moment, cap personalitat europea té previst assistir a l’actuació d’Artur Mazz, però Pilar Rahola promet animar com 1.000 ambaixadors, i Catalunya Ràdio i RAC1 faran tota la seva programació des de l’escenari de cartró.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat