Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lali Jove 2023

  • Música, Espais musicals
Julieta Gracia cantant
Foto: ig @julietagracian
Publicitat

Time Out diu

La Lali Jove, festa major juvenil de Santa Eulàlia, ofereix concerts gratuïts de Julieta, Queency, Figa Flawas i Les Que Faltaban al Moll de la Fusta

JulietaQueency, Figa Flawas i Les que Faltaband són les artistes catalanes que actuen en aquesta edició de la Lali Jove, festa major juvenil i associativa de Santa EulàliaDesprés de dos anys sense fer-se a causa de la pandèmia, la Lali Jove torna a Barcelona. Serà al Moll de la Fusta l'11 de febrer a partir de les 17  h.

Amb un cartell carregat d'activitats, el tret de sortida el donen els tallers gratuïts organitzats per associacions joves de la ciutat. Un joc per conèixer la situació de les dones amb discapacitat, sensibilitzar-se amb el poble saharauí o aprendre sobre la importància de fer un Erasmus, són algunes de les activitats que tenen lloc fins a les 19 h amb el bingo musical i seguidament, a les 21 h, els concerts, que tancaran la jornada. 

A més a més, durant els concerts hi ha a disponibilitat de tothom un Punt Lila per prevenir i abordar qualsevol mena de violència masclista, racista, capacitista i lgbtifòbica.

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.cjb.cat/lalijove
Adreça
Preu
Gratis
Horaris
17 h a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà