Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Festes de Santa Eulàlia i LlumBCN: guia completa

Festes de Santa Eulàlia i LlumBCN: guia completa

Del 8 al 12 de febrer les festes de la copatrona de Barcelona brillen amb llum pròpia

Santa Eulàlia
Santa Eulàlia
Per Manuel Pérez |
Advertising

La ciutat s'omple de celebracions tradicionals que ens recorden que a Barcelona també tenim una festa major d'hivern. A més de les celebracions tradicionals, com passa des de 2012, el festival LlumBCN tornarà a ser una de les atraccions principals, però no l'única. Veurem la cara més tradicional del folklore local en forma de seguici, correfoc, gegants i gegantes, capgrossos, dracs, diables, colles sardanistes, castellers i tot un seguit d'actes arrelats a la història de l'advocació tradicional d'aquesta santa. Museus i altres edificis emblemàtics també s'afegiran a la festa amb jornades de portes obertes.

Aquí teniu la guia més completa per no perdre detall de la gran festa de l'hivern barceloní.


Notícies, Ciutat

Portes obertes per Santa Eulàlia i el festival Llum BCN

Una de les activitats més esperades de les festes d'hivern de la ciutat, són les portes obertes a l'Ajuntament i a un munt de museus i centres culturals. Aquí teniu la llista de tots els equipaments que podreu visitar durant les Festes de Santa Eulàlia i el Llum BCN i totalment gratis! 

Advertising