Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Frankfurts i gelats vegans a La Maquinista
Foto: Pink AlbatrossFrankfurts i gelats vegans a La Maquinista

10.000 gelats i frànkfurts vegans, gratis aquest cap de setmana a Barcelona

Dues marques 'plant-based' regalaran els seus productes estrella fins a esgotar existències

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

Si sou fans del menjar vegà, a Barcelona no us falten opcions de restaurants de cuina vegana. Però heu provat mai els gelats vegans? I els frankfurts? Si no heu tastat aquestes opcions, ara teniu una excusa per fer-ho. El cap de setmana del 9 i 10 de juny podreu provar gelats i frànkfurts vegans gratis al centre comercial Westfield - La Maquinista. Això sí, com més aviat hi aneu millor: hi regalaran 10.000 unitats de Frankfurt i 10.000 unitats de gelat!

Quins productes podreu tastar?

Per una banda, podreu gaudir dels frànkfurts vegans de Better Balance, elaborats amb salsitxes a l'estil Vegwurst i frankfurt 100% 'plant-based'. Les salsitxes estan fetes a partir de proteïna de pèsol. 

Per altra banda, podreu tastar els gelats vegans de Pink Albatross, elaborats amb una barreja de llet de coco i d'anacards. 

Frànkfurts vegans Better Balance
Foto: Better BalanceFrànkfurts vegans Better Balance

On trobareu els frànkfurts i gelats?

Podreu tastar els productes a l'estand del Fashion Pavillon del centre comercial Westfield - La Maquinista durant tot el cap de setmana. Correu, abans que s'acabin! 

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat