Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Prat13
© Maria Dias

10 artistes protesten contra l'ampliació de l'aeroport del Prat

Una exposició gratis i a l’aire lliure vol denunciar la destrucció d'espais naturals del delta del Llobregat i la Ricarda

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Una exposició a l’aire lliure per protestar contra l’ampliació de l’aeroport del Prat. Aquesta és la proposta de deu creadors i creadores, que han volgut expressar a través de l’art la defensa dels espais naturals del delta del Llobregat i la Ricarda. L’exposició és gratuïta i a l’aire lliure, i es troba concretament a 20 metres del mirador dels ‘spotters’, on els aficionats a l’aviació van a fer fotos.

Col·locades en grans plafons, les obres d’art es troben al Camí de la Platja, entre la Ricarda i l’aeroport, l’espai natural protegit del qual es destruirien 47 hectàrees si es porta a terme l’ampliació de la infraestructura proposada per Aena. La mostra està formada per imatges i il·lustracions d’estils diversos, que contraposen la riquesa de la flora i la fauna de la Ricarda amb l’amenaça que suposa l’ampliació de l’aeroport, tant per la biodiversitat de la zona com pel canvi climàtic.

Obra de l'il·lustrador Óscar Calzada
Óscar CalzadaObra de l'il·lustrador Óscar Calzada

L’exposició, organitzada per l’entitat artística Atòmica, compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat i amb les obres de 10 artistes formats a l’Escola d’Arts Visuals del Prat. Aquells qui decideixin fer una visita als espais naturals del Delta de Llobregat, podran veure les obres d’Oriol Vidal, Àngel Coronado, Núria Inés, Purificación Hernández, Sergi Mañà, Marta Mouns, Oriol Roca, ‘Otraputacuentadedibujos’, Òscar Calzada i Toni Garcia. Les obres també es poden consultar a https://www.elprat.cat/art-pel-delta. 

NO T'HO PERDIS: Un dia de platja al Prat de Llobregat [FOTOS]

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat