Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

100 plantes gratis cada dia en aquest mercat botànic efímer al Poblenou

La 'pop-up' de Monstera, a Barcelona de l'11 al 13 de juny, anuncia milers d'exemplars i "descomptes salvatges"

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Recordes Monstera, la botiga 'online' de plantes d'interior que va revolucionar Instagram amb el sorteig de dues plantes al mes per a tota la vida? Doncs aquest mes de juny organitza un mercat efímer a Barcelona en el qual anuncien "descomptes salvatges" i regalaran 300 plantes: un exemplar d'Oxalis Triangularis a cadascun dels 100 primers clients de cada dia de l'esdeveniment. 

El mercat Monstera on Tour, una 'pop-up' que promet "milers de plantes exclusives arribades dels millors cultius de tot Europa", se celebra de l'11 al 13 de juny al carrer Marià Aguiló, 28 (Poblenou). 

Els caps de cartell? Caladium, Syngonium Variegata, Alocasia Dragon, Begonia Pink, Conniograme Zebra, Monstera Deliciosa, Syngonium Red Heart i moltes més amb ganes de donar-te una mica de vida al piset. Apunteu bé els horaris, si és que voleu ser dels primers: divendres 11, de 16 a 20 h, i dissabte 12 i diumenge 13, de 10 a 20 h

NO T'HO PERDIS:  Coses per fer aquest mes de juny a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Primavera

    Últimes notícies

      Publicitat