Què fer a Barcelona al juny

Exposicions, concerts, teatre, festes, exposicions... Juny arriba carregat d'activitats interessants. No et perdis res!
Bruno Mars
Bruno Mars
Advertising

Exposicions, cicles de cine, activitats familiars, obres de teatre i dansa, concerts, música clàssica... i a la nit, les millors sessions de DJ i festes. Hi ha moltes coses per fer i veure a Barcelona durant aquest juny. Aquesta és l'agenda cultural de la ciutat!

Activitats i fires a la ciutat

Sant Joan

Revetlla de Sant Joan

Torna la nit del foc a Barcelona. Com cada any, la nit de Sant Joan –la més curta de l'any– se celebrarà a la ciutat amb tot tipus d'activitats, festes i, sobretot, molts petards i foc! Una opció clàssica és acostar-se a les platges de Barcelona, on milers de persones celebren el Sant Joan fins que surt el sol.

Fleadonia
© Fleadonia
Botigues, Mercats i fires

Mercats de cap de setmana

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Cine

Cine

Cinema a l'aire lliure a la Sala Montjuïc 2018

Una de les coses que més ens agrada de l'estiu a Barcelona, a més de més estones de sol i els banys a la platja abans o després d'anar a la feina, són les sessions de cinema a l'aire lliure de la Sala Montjuïc. La proposta és més que engrescadora: poder veure una acurada selecció de pel·lícules –clàssics i actuals– en un dels espais més bonics i històrics de la ciutat, amb música en directe. Enguany la sala fa 16 anys i ho celebra programant 16 pel·lícules.

Advertising