Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

13 hotels monument de Barcelona fan visites guiades gratis només tres dies

Del 24 al 26 de novembre es podran visitar hotels 'monument' de la ciutat i descobrir la seva arquitectura

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Com són els hotels més emblemàtics de la ciutat? Quines joies de l'arquitectura guarden? Si heu passat per davant d'edificis com Le Méridien de la Rambla o el Catalonia Eixample 1864 i us heu fet aquestes preguntes, trobareu les respostes del 24 al 26 de novembre. El Gremi d'Hotels de Barcelona ha organitzat la primera edició de Rutes pels Hotels Monument de Barcelona, un itinerari gratuït a 13 hotels de la ciutat per descobrir com és la seva arquitectura i les característiques que els fan joies locals. 

Els edificis que han triat tenen la distinció de 'monument' que s'atorga a aquells hotels que tenen una història dintre de la ciutat, i el Gremi considera que són d'una riquesa arquitectònica distintiva. Barcelona compta amb 20 hotels 'monument' i, d'entre ells, els visitants podran descobrir la muralla romana i la torre de defensa del Mercer Hotel Barcelona, l'edifici del segle XVIII on està l'Hotel Duquesa Suites i la col·lecció d'art del Claris Hotel & Spa. 

Visites el 24 de novembre:  

Arai 4*S Monument 

Bagués 

Catalonia Eixample 1864 

Claris Hotel & Spa GL  

Continental Palacete

Granados 83 

Hotel España Ramblas 

Hotel Miramar Barcelona 

Le Méridien Barcelona

Visites el 25 de novembre:

Duquesa Suites 

- Iberostar Selection Passeig de Gràcia

Mercer Hotel Barcelona 

Visita el 26 de novembre:

Gran Hotel La Florida 

Encara que l'entrada és gratuïta, és necessària inscripció prèvia a la web de Més que Hotels i els horaris de visita a tots els edificis són a les 18.30 h, les 19 h, les 19.30 h i les 20 h. 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat