Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gviiie-All Together
Gviiie-All Together

15 làmines d'artistes emergents celebren la diversitat al projecte AllTogether de Razzmatazz Clubs

Hi participen Cultura Inquieta, Odd Kiosk, Poblenou Urban District i The Hoxton, i els beneficis són per L'Observatori contra l'LGTBI-fòbia

Escrit per
Clara Clemente
Publicitat

AllTogether és una iniciativa nova de Razzmatazz Clubs conjuntament amb Cultura Inquieta, Odd Kiosk, Poblenou Urban District i The Hoxton que promociona 15 artistes emergents de Barcelona, que han creat làmines que celebren la inclusió i la diversitat de gènere a través de l'art. És una manera de donar visibilitat a aquests talents que normalment no tenen un altaveu per donar a conèixer les seves obres i de reflexionar sobre la identitat i la cultura local actual.

Aquesta primera edició d'AllTogether s'ha caracteritzat per la diversitat d'estils i tècniques dels 15 artistes participants. Des de la pintura digital fins a l'oli sobre paper o el mixt sobre llenç, cada làmina reflecteix la seva pròpia visió i sensibilitat. Cada il·lustració adquirida va acompanyada d'una llista de Spotify creada pel mateix artista, que serveix com a finestra a la seva inspiració.

Razzmatazz és el principal impulsor d'aquest projecte i ha convidat diversos artistes gràfics per presentar-lo. La proposta de la Raisa Álava, titulada 'Fiesta Permanente', exhibeix un disseny ple de colors i personatges, reflectint l'ambient inclusiu que busca promoure l'All Together. Per altra banda, Juanma Useche presenta 'A Vision of a very vibrant place', una il·lustració amb fons negre i moltes siluetes acolorides que captura l'essència d'una festa amb pintura digital. Finalment, Bàrbara Alca presenta 'Turbo hechizo' una làmina amb diferents personatges i animals gaudint i ballant.

Odd Kiosk s'uneix a la iniciativa cultural d'AllTogether amb la participació de tres artistes emergents de Barcelona. Com Sergio Dosal, que amb 'This club is a jungle' presenta una làmina creada amb pintura digital acompanyada d'una llista de reproducció plena de música techno i house. D'altra banda, Alba Prado ens porta en un viatge a la tradició i la cultura mediterrània a través de la seva obra 'Gazpacho', també realitzada amb pintura digital, i ofereix una llista de Spotify que reflecteix aquest sentiment. Kerrature també es presenta al projecte amb 'Vergonya', amb dues dones fent-se un petó.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Alba Prado (@alba_prado)

This club is a jungle- Làmina de Sergio Dosal
This club is a jungle- Làmina de Sergio Dosal

La revista Cultura Inquieta també ha escollit tres artistes: Loreto Manzanera amb 'Long Milo Island' una obra amb molts colors, elements gràfics i inspiració del pop art. Miguel Manich que presenta 'Culture gang' una peça acolorida, amb un toc d'humor i formes humanes fent diferents activitats i Gviiie que ha pintat 'All together' amb oli sobre paper i mostra rostres i cossos nus.

El Poblenou Urban District ha incorporat propostes innovadores com la de El Dios de los Tres, amb una pintura digital titulada 'Todes juntes, todo junto en Razz', la qual resumeix l'essència del projecte: un espai segur i inclusiu. A més, ha convidat a Flavia Rainone, qui presenta una il·lustració realitzada amb tècniques mixtes sobre tela, titulada 'Love is all', amb el lema 'United by diversity'. Així mateix, Vektorama ha aportat la seva visió creativa amb 'Centelleo' una obra de pintura digital conceptual i vectorial.

Per últim, The Hoxton exposa les làmines de Vasty, l'autor de 'Universal beings', que combina formes digitals i colors en les seves obres. A més, estarà disponible 'Ojo!', creada per Conxita Herrero i dibuixada amb retoladors calibrats en paper basik. L'última obra de la selecció és 'La melé' de Maria Corte, amb tocs cubistes, molts colors i formes.

Totes les làmines tenen un preu de 15 euros i els beneficis obtinguts de la venda seran destinats a L'Observatori contra l'LGTBI-fòbia.

Ja es poden obtenir  les làmines a la seu del Poble Nou Urban District (galeria d'art La Plataforma), a The Hoxton, Odd Kiosk i a la web de Razzmatazz

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat