Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

150 restaurants de Barcelona a meitat de preu sense lletra petita

L'oferta de TheForkFestival durarà fins al 28 de novembre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Fins al 28 de novembre està en marxa TheForkFestival, el cicle de descomptes que ha posat en marxa la plataforma de reserves de restaurants The Fork (abans coneguda com a El Tenedor). Qui reservi a través de la seva web o aplicació tindrà un 50% de descompte en 150 restaurants de Barcelona, més de 200 a tota Catalunya. 

I la veritat és que gairebé no hi ha lletra petita. Només cal vigilar que la reserva estigui vigent en la franja horària que reservem. Però alguna sí que trobareu: el 50% de descompte s'aplica només a les consumicions de menjar a la carta; en la majoria dels casos el descompte no inclou ni les begudes ni els menús.

La majoria són restaurants de classe mitjana, com el molt recomanable L'Ombú. Però també hi ha sorpreses per la part alta de la franja, com Ají, el restaurant de cuina llatinoamericana del Casino de Barcelona, ​​o el CentOnze, de l'Hotel Le Méridien.

La iniciativa de The Fork és extensa i global: a tot Espanya hi participen més de 1200 restaurants, i uns 6000 a tot el món. Amb aquesta promoció, la plataforma vol "unir de nou a comensals i restaurants per tornar a gaudir junts de la gastronomia en la seva major esplendor".

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat