Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

180 curts de menys de dos minuts, al festival Micro de Barcelona

Els cinemes Renoir Floridablanca acullen del 13 al 15 d’abril aquesta mostra internacional de micrometratges de 46 països

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Del 13 al 15 d’abril arriba als cinemes Renoir Floridablanca el nou festival Microuna mostra de 180 pel·lícules de menys de 2 minuts i de 46 països diferents. "Estem molt orgullosos de la nostra programació i voldríem exhibir-la al màxim. El format dels 120 segons ens permet generar un gran tast de molts cinemes. Un viatge per la mirada de diferents cultures i les diferents formes que agafa el nostre art", comenta Marc Esquirol, director de la iniciativa. 

Festival Micro
Foto: Festival Micro

El festival Micro reuneix micrometratges de Taiwan, Finlàndia, Xile, Iran, Índia, Croàcia i la República Dominicana, entre altres països, tots inferiors a dos minuts. La programació està dividida en micro-sessions de 20 minuts ordenades per categories: 'Realitats', "per als qui entenguin el cinema com a eina per a remoure consciències"; 'Amor, comèdia i horror', "per a qui entengui el cinema com una evasió de la realitat i recerca d’emocions", i 'Experimental, dansa i animació', "per als enamorats de cada un dels formats cinematogràfics".

Festival Micro
Foto: Festival Micro

El jove equip del festival explica que vivim en una societat immediata, on els vídeos a Instagram no superen el minut, un àudio breu de whatsapp pot fer-se etern i els capítols de les sèries són cada cop més curts, però que això no hauria de ser un problema: "El que és bo, si és breu, és dues vegades bo".

Festival MICRO
Foto: Festival Micro

 

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de cine del mes

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat. 

Últimes notícies

    Publicitat