Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

28 coses enginyoses per fer de casa vostra un lloc més feliç el 2021

Encara passarem molt temps a casa aquest any, però podem intentar amenitzar el confinament comprant una d’aquestes coses brillants

Huw Oliver
Escrit per
Huw Oliver
Publicitat

Tots hem passat massa temps a casa durant l’últim any. No us culparíem si estiguéssiu farts de desplaçar-vos únicament del llit fins a l’escriptori i de tornada (amb alguna incursió a la cuina). Per tant, el que probablement necessiteu és animar una mica la vostra llar per treballar, socialitzar i menjar. És important cuidar l'espai on passem gairebé el 90 per cent del temps.

A finals de 2020, alguns treballadors de totes les edicions de Time Out arreu del món van compatir quina havia sigut la millor compra que va transformar el seu any de merda en una miqueta millor. Per descomptat, anar de compres no és la resposta a tot. Però us prometem que si adquiriu algunes de les propostes següents –des d’aparells útils fins a decoració per a la llar– els mesos vinents a casa seran molt més feliços i saludables. 

(Ah, i si podeu comprar tot el que apareix a continuació a comerços de proximitat, encara millor.)

1. "Una taula de ping-pong plegable. La recomano de tot cor. Hores de diversió i que a més també funciona com a escriptoris".

Live Long, Play Ping Pong
Foto: Unsplash/Frederick Tubiermont

 2. "Vam comprar un projector i un reproductor de DVD el febrer de l’any passat, i va ser el millor que vam tenir durant el confinament. De debò. El millor."

3. "Una gandula de platja".

4. "Recomanaria totalment invertir en una planta per penjar com una ceropegia. Tant de verd sense ocupar espai a terra". 

5. "Roba de llit totalment nova. Ah, i també una d’aquestes coses absurdes de rascar el cap".

6. "L'adopció d'un cadell de teckel. És tan bonic. Però adopta, no compris!".

7. "Una màquina per fer aigua amb gas, indispensable per beure aigua amb classe o per fer una base fàcil per a un còctel".

8. "Una màquina per fer massatges. Res millor que una bona sessió terapèutica entre reunions". 

Massatgeador
Foto: Shutterstock

9. "Pinces de roba d’acer inoxidable. Vaig fer una gran quantitat de bugada durant el confinament i des d'aleshores les pinces defectuoses ja no poden amb mi."

10. "Plàntules per al meu jardí. La jardineria va ser increïblement catàrtica".

11. "Un gat. Es diu Harry Winks".

12. "No tinc gaire espai per treballar, però m’agrada decorar la sala d’estar amb edredons boho. Li dona a l'espai un toc de color i resulta útil per passar les nits al sofà".

13. "Una cafetera. M’ha ajudat a aprendre molt més sobre el cafè i estalvio molts diners cada dia".

Bonding Coffee
Foto: Ann Chiu

14. "Adoro els gots 'vintage' que vaig recollir d'una botiga de segona mà local. Realment van animar les meves 'happy hours' de Martini."

15. "Un parell d’altaveus de luxe que vaig comprar per un impuls moments després que el receptor estèreo s'espatllés per segona vegada durant la quarantena."

16. "Vaig comprar algunes pintures noves a un talentós artista independent que resulta ser un dels millors amics de la meva parella. Em van transformar l’habitació".

17. "Una foguera! Fins i tot al meu petit jardí la socialització a l’aire lliure no ha estat mai millor (ni més càlida)."

Foguera de jardí
Foto: Shutterstock

18. "Unes sabatilles de seda molt boniques. Em fan sentir com si visqués a la mansió del meu tercer marit després de la seva misteriosa mort".

19. "Una batedora. És un canvi de joc quan vols fer hummus, chutneys, batuts i altres coses..."

20. "Vaig fer-me amb una bicicleta estàtica de segona mà. Vaig pedalejar com un boig".

21. "Una cadira d’oficina molt bona".

22. "Vaig comprar una mena de moble per fer un bar a casa. No hi ha millor manera de gestionar la quarantena que amb un lloc fantàstic per barrejar begudes o instal·lar una vinoteca".

Bar a casa
Foto: Shutterstock

23. "Una catifa feta a mà d'una petita empresa!".

24. "Vaig aconseguir una obra d’art increïble de Faye Hadfield, un gran gos de ceràmica negra amb un rostre somrient daurat. És impressionant i em fa por que el gat o jo mateix el fem caure i es trenqui".

25. "Qualsevol cosa que contingui CBD: gotes, olis de bany i productes per a la cura de la pell".

26. "Un sofà de luxe (s’inclina i fins i tot podeu carregar-hi el telèfon) i un robot aspirador. No soc el millor amb les tasques domèstiques i estar atrapat a casa amb la meva pròpia brutícia podria haver sigut repugnant."

27. "Vaig comprar una paella per fer creps gran, però no l’utilitzo per això, sinó per fer 'quesadillas', un dels meus àpats ràpids de quarantena. Mai no seré un bon xef francès, però em condemnaré si no arribo a fer les millors quesadilles".

28. "Un arbre. Es diu Mick".

Plantar un arbre
Foto: Shutterstock

NO T'HO PERDIS: 7 consells per treballar des de casa i no morir en l'intent

Últimes notícies

    Publicitat