Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Terraza
Foto: Shutterstock

28 terrasses més de Ciutat Vella hauran de tancar a les onze de la nit cada dia de la setmana

Barcelona publica noves limitacions de l'horari d'obertura de terrasses en zones tensades acústicament

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Les noves limitacions de l'horari d'obertura de terrasses en zones tensades acústicament del districte de Ciutat Vella de Barcelona ja s'han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB). Ara s'obrirà un període d'al·legacions i quan el decret passi a aprovació definitiva suposarà que 28 nous establiments hauran de tancar a les onze de la nit cada dia de la setmana. D'aquesta forma s'avançarà l'horari actual, que permetia obrir fins la mitjanit els dies laborables i fins la una de la matinada el cap de setmana. Els locals afectats estan ubicats al carrer Miquel Pedrola i Alegre, al barri de la Barceloneta, i també a diferents carrers del nucli antic, com Fonollar, Carders, Allada-Vermell i Tantarantana.

Ciutat Vella ja ha aplicat aquesta normativa als carrers Joaquim Costa, Plaça dels Àngels, carrer d’Escudellers, plaça George Orwell (al Gòtic i al Raval) i als seus entorns després de l’estudi que va fer-se per avaluar els nivells de soroll en aquests punts de la ciutat. Gràcies als aparells de monitorització es va comprovar que en període nocturn –d’onze de la nit a set del matí– se superaven els objectius de qualitat acústica. 

El districte de Ciutat Vella ja ha iniciat les tasques d’estudi per a definir noves zones tensionades acústicament, que en un futur podrien estar subjectes a mesures contra la contaminació acústica.

NO T'HO PERDIS: Els millors bars de tapes de Barcelona 

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat