Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 canvis que t'afectaran durant la instal·lació del nou Bicing

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La posada en marxa del nou bicing ha passat dels titulars als fets i l'Ajuntament de Barcelona ja ha començat la implantació del que és la millora més important des de la seva inauguració el 2008. 95 noves estacions, 300 bicicletes elèctriques que s'afegeixen a les actuals i cap tipus de limitació horària són algunes de les moltes novetats que inclou la nova era del Bicing a la ciutat.

De moment, i fins a la consolidació total de les novetats, caldrà adaptar-se a un període de transició entre el sistema antic i nou, que serà gradual i que durarà fins a finals del 2019. Si ets un usuari diari del Bicing, pren nota del que t'expliquem i fes que aquest impàs de temps vagi sobre rodes.

1. La primera fase de canvis comença avui i durarà fins a meitats d'abril. Durant aquests mesos es pretén canviar fins a 424 estacions, el que suposa unes 8 estacions diàries. Els primers districtes afectats seran els de Nou Barris i Sant Andreu.

2. No et preocupis si et vas fer usuari en el sistema antic, tot seguirà igual, per tant, tots els usuaris podran accedir a les estacions velles o noves amb la mateixa targeta. El que sí que cal tenir molt en compte és que hauràs d'utilitzar el mateix sistema de l'estació d'origen i de destí. Això vol dir que si agafes una bicicleta en una estació de l'antic, només la podràs aparcar en una estació vella. Per part del consistori es promet que sempre hi haurà una alternativa a menys de 300 metres de distància de l'estació que funcioni amb l'altre sistema.

3. Durant aquest temps ja s'activa el servei de 24 hores, sense restriccions horàries i durant els 365 dies de l'any.

4. Les estacions de bicicletes elèctriques ubicades en el subsòl continuaran disponibles.

5. Per qualsevol dubte o novetat l'Ajuntament recomana fer ús de l'aplicació del Bicing o informar-se de tots els canvis a través de la web.

NO T'HO PERDIS: Les novetats que incorpora el nou Bicing

 

Últimes notícies

    Publicitat