Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 comptes d’art eròtic que no et pots perdre a Instagram

L'erotisme i l'art s'han relacionat des de temps immermorials

Escrit per
Víctor Yustres
Publicitat

La sexualitat i l’art han estat, des de temps immemorials, companys inseparables de viatge. A través de pintures, escultures o dibuixos, els cossos nus i l’erotisme han estat un late motiv de moltes autores i autors. La Maja Desnuda, la Venus de Botticcelli, el musculós i homoeròtic Ganímedes, les Tres Gràcies de Rubens… La llista és infinita. En l’actualitat, l’art eròtic que més ens arriba ja no és als museus, sinó al món virtual: són molts els i les artistes que ens mostren les seves il·lustracions i fotografies pujades de to per Instagram, esquivant com poden la censura que imposa de vegades aquesta xarxa social. En aquest article recopil·lem 5 dels noms que no et pots perdre i que si t’agraden molt, que sàpigues que enguany, exposaran la seva obra a les botigues d’amantis.

Estàs a punt per entrar a l’univers de l’excitació 2.0?

Sandra Torralba: free the nipple!

Per què un mugró d’una dona no es pot mostrar a Instagram i el d’un home sí? L’artista audiovisual madrilenya Sandra Torralba reflexiona sobre gènere, sexe i corporalitat a la seva obra des de 2008. En la seva darrera exposició a la botiga eròtica amantis, “Querido Instagram”, l’artista madrilenya comparteix fotos provocadores per reflexionar sobre la discriminació de gènere en les normes comunitàries d’aquesta xarxa social, que censura el mugró femení a totes les fotografies. De fet, ja li han tancat quatre usuaris d’Instagram per aquest motiu. Seguiu-la al seu cinquè compte mentre duri o al seu web!

#Stopcensoringmybody, de Sandra Torralba
Foto: Sandra Torralba

  

Nudencre: l’eròtica de la intimitat

Línies de tinta negra sobre un fons blanc, i res més. Aquest és l’estil minimalista dels dibuixos que va començar a compartir a través seu instagram la il·lustradora Nudencre. Diàriament compartia una d’aquestes tòrrides escenes de sexualitat en parella inspirades en la relació a distància que mantenia en aquell moment. Més de 300.000 persones estan enganxades al seu estil senzill però íntim, personal i ple de sensualitat.

Obra de Nudencre
Foto: Nudencre

Nazaret Dos Santos: empoderament lèsbic

Les dones lesbianes també tenen representació en l’univers de l’art eròtic 2.0. Un dels projectes més interessants és el de Nazaret Dos Santos, il·lustradora eròtica i cofundadora del projecte “Sola me Gusto” una finestra a l’amor propi i la sexualitat femenina feta amb amor i des de Barcelona. L'artista comparteix a les seves xarxes il·lustracions i fotografies que representen la manera en què viu la seva vida sexual compartint la seva intimitat amb altres dones. Per fi un imaginari lèsbic sense un filtre hipersexualitzat!

#Solamegusto, de Nazareth dos Santos
Foto: Nazareth dos Santos

Pachu Torres: plaers inconfessables

Sexe explícit sense tabús, colors flúor i desitjos inconfessables. Així identificareu l’obra de l’il·lustrador gallec Pachu Torres, col·laborador de mitjans com Interviu, ABC o Showtime, que té ja 370.000 seguidors al seu dotzè compte d’instagram. El gallec focalitza normalment la seva obra en mostrar el plaer de les dones, a les que dibuixa tenint sexe desenfrenat en un cotxe, en actitud de dominatrix o gaudint d’una excitant sessió de shibari (l’art japonès d’immobilització amb cordes). Gaudeix de la representació més hot de molts dels nostres desitjos continguts!

Backseat, de Pachu M. Torres
Foto: Pachu TorresFoto: Pachu M.Torres

Pablo Sola: foscor enigmàtica

Després de molts anys dedicant-se a la il·lustració publicitària i al disseny gràfic, l’artista murcià Pablo Sola va decidir que el seu camí era la fotografia artística. El seu estil teatral, amb una il·luminació misteriosa plena d’ombres que atrapa i les seves temàtiques provocadores, que parlen de religió, del cos humà, de sexe, de mitologia o de mort, el converteixen en un artista fotogràfic que ja està en boca de tothom. T’atreveixes a endinsar-te en el seu món enigmàtic?

Obra de Pablo Sola
Foto: Pablo Sola

 NO T'HO PERDIS: 5 motius per provar els 'Satisfyer' masculins 

Últimes notícies

    Publicitat